Új profil üzenetek

Szia, olvastam az Angol beszélgetőtárs témában keresésed.
Mennyi idős a gyermek?
Van-e valamilyen előzetes angol ismerete, pld oviból, vagy családon belül esetleg? Vagy nulláról szeretnéd? Milyen gyakorisággal és időpontban, és arra van-e tipped, hogy ezt térítenéd-e, s ha igen, milyen formában, hiszen online keresed. Én is vagyok Skype-n.
Kedves Gepegepe! Amennyiben tudnál a segítségemre lenni, azt megköszönném. Kaptam egy könyvet, de sajnos az én konvertálási képességeim igen csak végesek. Az Obama könyv epub formátumban van, és én csak mobi-t tudok olvasni. Ha elküldöm Neked a könyvet, akkor megtennéd, hogy Mobi-ra konvertálva visszaküldöd nekem?
Segítségedet előre is köszönöm, üdv Ekilit

Csatolások

  • obama_barack__egy_igeret_foldje.epub
    6.5 MB · Olvasás: 4
E
Eia
Jó reggelt. Nagyon jó alkalmazás a Calibre. Én ezen keresztül konvertálom a könyveket majd rakom az olvasóra. Egyszerű a használata. Érdemes kipróbálni.
Ekilit
Ekilit
Szia, köszönöm. Már próbálkoztam a Calibre-val, de nekem nem jött össze. Üdv
Szia! A Road - Világcsavargó című zenéjét nem tudnád elküldeni nekem midiben? Előre is köszönöm!
Sziasztok! 1 fokozati dolgozat írására készülök. Téma: Részképességek fejlesztése az óvodában. Bármilyen anyagnak nagyon örülnék. Ha valaki írt dolgozatot hasonló témával szívesen fogadom az ötleteit.
kedves Amina!
Megtaláltad z ofi 6.oszt. töri felmérőket? Ha netán igen, megosztanád velem is?:)
Köszönettel: Barbara
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnek Szakács végzettséggel és 10eves gyakorlattal szeretnek munkát vállalni canadaban közép szintű angol nyelvtudással ha esetleg valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném
Valakinek megvan a Földrajz 8. (újgenerációs tankönyvhöz) Pokk Péter: Földrajz 8. témazáró feladatsorok. Műszaki Kiadó. Sürgősen kellene.
Kedves Mindenki!
Most csatlakoztam hozzátok, nekem még nagyon új minden, nem tudom mit hol találok! szeretnék segítséget kérni! Keresek minden tantárgyban felmérőket ami 2. Osztályos! Ofi könyvekből tanulunk!
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok.
Ped. asszisztensi esettanulmányt kéne készítenem egy megfigyelt gyermekről. Tudna nekem valaki segíteni ebben?
Még most kezdtem el a képzést, tiszta kusza minden.
Bármi segítség jól jön. Köszönöm előre is.
Oldal tetejére