Zenetanítás és kutatás

Szita Csaba témája a 'Kanadába készülök / letelepedés, munka, tanulás,há' fórumban , 2015 Május 28.

 1. Szita Csaba

  Szita Csaba Új tag

  46 éves trombitaművész tanár vagyok. Mostanában már inkább tanítással zenekarvezetéssel foglalkozom. Másoddiplomásként végeztem az amerikanisztikai szakon az ELTE n is itt csak egy szakdolgozatot kellene írnom témám Hugh maclennan és Margaret Laurence könyvei és a Skótok Canadában. Keresek lehetőséget nyelvgyakorlás kutatások folytatására. Ösztöndíjra már nem vagyok jogosult mert nem posztgrad képzés. Viszont első diplomámmal szívesen dolgoznék nem a pénzkereset lenne a lényeg csak hogy fent tudjam tartani magamat. Kérem aki tud ötleteket merre induljak szóljon.

  Üdvözlettel,

  Szita Csaba
   

  Csatolt fájlok:

 2. szocske42

  szocske42 Állandó Tag

  Kedves Csaba!

  Azt gyanitom, hogy egyszerubb lenne hivatalosan diakkent erkezni egy itteni egyetemre, ami mellett valamennyit lehet dolgozni: http://www.cic.gc.ca/english/study/work.asp

  Persze nem lehetetlen olyan munkaltatot talalni, aki elintezi a work permit-et, de az eloadomuveszet kisse kivul esik az en munkaeropiaci latokoromon :)
   
 3. Szita Csaba

  Szita Csaba Új tag

  Köszönöm az ötletet de szerintem én már nem leszek diák mert csak szakdolgozatoznom kell de azért megkérdezem az egyetemet.
   

Megosztás