UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. sindy69

  sindy69 Állandó Tag

  Én tudom hogy nem vagyunk egyedül az universumban!
   
 2. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  És honnét tudod :confused:
  konkrétumok?? :roll:
   
 3. 1958

  1958 Állandó Tag

  Nos kedves Bihar! Minden időben voltak magas kort megért emberek akik orvoshoz életükbe először 80-90 évesen mentek. Példa erre a szomszéd néni volt, akit 89 évesen műtöttek meg bél elzáródással és 94 éves korig élt úgy, hogy rendezte magát és a kertjét. De a volt férjem családjára is a magas életkor a jellemző. Akkor miről is beszélünk. Dénes Zsófia Írónő 104 vagy 105 évesen távozott. És ezek az emberek gyermekkorukban nem kaptak semmilyen védőoltást. Tudok a környezetemből példát, hogy a földekre kiszórásra került mérgeket akik keverték és ki is szórták bizony idő nap előtt távoztak. Akik ezt a feladatot kiadták tisztába voltak a veszéllyel és védőruhát mégsem adtak, a másik egészsége nekik nem számított. Én tudom, hogy igazság van itt is és ott is, ez nem lehet kérdés. Mindennek meg van az ára. De talán érdemes pár szóval megemlíteni a nagy tudással rendelkező indiai jógikat. A földönkívüliek pedig számomra nem hit kérdése és nem felemelő happy. Ez az egész a felszín kapargatása. Én találkoztam olyan örmény professzorral akihez a lányomat vittem amikor 16 éves volt, hogy a viselős időszakomban foglalkoztató gondolataimat mondta vissza. Tehát saját magammal szembesített. Ez tudás volt a legjavából. Amit adott az egy életre szóló élmény, amit jósolt kéretlenül az mind mostanában érik be, persze ezek a lányomra vonatkoztak.
   
 4. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Mindig voltak nagyon sokáig élők és fiatalon meghalók. Érdemes megnézni a természetes eloszlást (Gauss-görbe). Csak mostanában a görbe csúcsa eltolódik az idősek felé. A Kaukázusban meg persze hogy sokáig él Vaszilij bácsi, a kecskék közt nem sok stressz éri. Úgy tudom, az ember szíve x számú összehúzódást bír ki. Az, hogy ez mikor fogy el, függ az életmódtól. Versenysportolók és brókerek közt kevés az aggastyán...
   
 5. pitti

  pitti Állandó Tag

  Azt hallottam, hogy a mosonok is koran halnak.:shock:
   
 6. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  azért, mert nagy a stressz! kihozza-e a Vanish a pörköltfoltot vagy nem?
   
 7. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  Lehet, hogy úgy van minden, ahogy írod, csak azt kellene még a helyére igazítani, miért van, hogy a versenysportolók szívritmusa általában jóval lassabb az átlagnál, tehát elméleted szerint tovább kellene, hogy éljenek. ;)
   
 8. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Ez nem mondd ellent annak amiről írtam kedves 1958.
  Akár az örmény ember, akár Dénes Zsófia nem kőkorszaki körűlmények között élt. Így tehát betegségeiket -ha voltak- általában gyógyíttatni is tudták, és az élelmük is változatos és jó lehetett.
  Anyám testvérei közűl a legbenjáminabb élt csak 90 évet..
  A nagy örmény prof. a visszamondásával pedig jópénzt keresett, mellyet azután mangalica szalonnára költött. Kik is az örmények?
   
 9. 1958

  1958 Állandó Tag

  Kedves Bihar!
  Én igazából csak tényeket írtam le. Hogy mikor és hol kezdődött az emberek élete ezt senki meg nem tudja mondani. Erre a választ földi ember meg nem mondja, legalábbis én ilyennel nem találkoztam. Sámán doboláson vissza vezettek bennünket Atlantiszba, de én amit láttam az rólam, nekem szólt. Olyant is olvastam, hogy az emberek életkora 250 év volt. Az általad leírtak valószínűen mind igaz, mivel az emberek magassága is folyton változott. A mai fiatalok magasabbak és ezt én is a minőségi táplálkozás javára írom. Te lehet, hogy az állatokban ez élelmet látod, én nem. Te miért haragszol a világra?
  Ü.:Kati
   
 10. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Kedves 1958! Úgytűnik, mintha sok, független témát érintenél most...
  Az Atlantiszon nem "sámándoboltak" estleg az Ataiszon volt ez lehetséges.
  Az Atlantiszon-mint ismert- a mai európaik nagyrészének elődei (latinok, szlávok, germánok, görögök..) és egyes Északafrikai népek (sémik) elődei éltek.
  Ha most azt írom, hogy láttam, sőt beszéltem egy 600 éves emberrel elhiszed?
  Amennyire tudható, eleink magassága kisebb volt, mint a miénk.
  Először megkellene határozni, hogy kit tejintünk embernek és ezek felbukkanását így talán a kutatók megtudnák mondani. Egyelőre az a hír, hogy mintegy 100 ezer éve jöttek őseink elő Afrika középső részéből (Lucy) ...de maga a homo sapiens több lehet akár 1 millió évesnél is...(?).
  Az UFÓK szerepe pedig közismert ebben a dologban.
   
 11. pitti

  pitti Állandó Tag

  En elhiszem!!:00:
   
 12. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Az emberek egyrésze a jégkor után kezdett szellemi síkon megváltozni, fejlődni. Ennek azonban okai lehetnek. Ebből az időből persze maradtak már kőeszközök is, mellyek ezt bizonyítják. Vagyis a szellemi fejlődés, vagy -mondjuk- az "okosodás" kezdete a jégkor végefelé kezdődött.
  Nagyjából ezt lehet levonni a sok kutatásból, mert ez sokakat érdekelt, így utánnanéztek. Ötzi például már évezredekkel a jégkor után élt és bőrruhája, cipőféléje, fegyvere is volt. Ekkor még Ázsiában a fejedelmi sírokba -sokszor- a szolgálókat is beletették. valahol a tóremhit maradványa lehet. Fontos lenne a nem túl bonyolult tóremhitet megismerni, mert csak a jézusi egyistenhitről, Buddháról, az iszlámról , Zarathustráról, Ahura Mazdáról stb vannak ismereteink.
  Azért lenne fontos, mert eleink cselekedeteit sokkal jobban megértenénk ekkor...így ez első lépés lehetne a megértésükhöz. Például a szombathelyi Isis szentélyt is mélyebben értenénk, mert lehet, hogy a rómaikét tárták fel, azonban ez jóval korábbi rmokra épülhetett.... ez tehát nem a rómaiak találmánya ám..hanem az egyiptomiaké. Na persze a görögök is loptak: Zeuszt, Ariadnét, Küklopszt..Értenénk, hogy Petőfi mit írogatott az "élet vizéről"..mert fantasztikusan ráérzett, ez a víz pedig a legfelső égben, egy tóban, Ata Isis (Anyaisten) világában -palotája közelében- létezett..de sokminden más is érthetővé válna.
  Nem is értem, hogy ezt a viszonylag egyszerű tótremhitet miért nem oktatják? Például Ruda Tórem volt ebben az égi kovács...na és pl Rudabánya neve ugyan kitől származik? Ha netán -biztosan- róla van szó, akkor pedig ezt a nevet nem Álmosék "hozták"...de kik?
  A Földanya aranyszobra a baszk rokonainknál van...Atilla után kerűlt hozzájuk. Kikellene nyomozni a hollétét, Ő Numi Tórem felesége volt, aki pedig Ata Isis unokája.
  Zagyvalékok, ködös marhaságok helyett egységes,érthető és rövid úton is megismerhető , a tóremhit...ha akarja -és tudja- ezt valaki.
  Addigis Kaltes sszony fia, Szíriusz legyen velünk! Meg a földönkívűliekkel.
   
 13. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

 14. 1958

  1958 Állandó Tag

  Szia Bihar!
  Amiről nem vagyok megbizonyosodva én arra nem esküszöm. Én sámándoboláson most voltam és Atlantiszba vetették a csoportot vissza. Atlantiszon nagy tudású papok voltak akik szertartásokat végeztek, szent helyeiken. Én akkor ezt a helyet láttam. Így talán érthető. Jó a kérdésed, hogy kit is tekintünk embernek? Ádám és Éva az eddigi ismereteim szerint az első ember pár. Te tudsz ennél jobbat? Netán Te ufót láttál már persze közelről élőben és egyenesben? Én csak a saját tapasztalataimra tudok támaszkodni, és igyekszem mindig a realitás talaján maradni.
  Ü.:Kati
   
 15. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  AÍ sámándob specifikusan hun találmány. Tehát nem használták z ie. 1600 körűl elsüllyedt Atlantiszon, hanem az Ataiszon doboltak ezzel. hallottál már ilyen dobokat, fantasztikusan szólnak..
  Ádám (Aton, Ada) és Éva (Éa) igazi története szerintem -egy könyvben olvastam-...szóval az Ószövetség jelentős része Sumériában játszódik, mint ismert. Sumériában pedig -Anyahita Uruk nevű fia által- a kertészkedés elterjeddt volt, és öntöztek is.
  Minden templomnak kertje is volt, továbbá kertésze is. A kertekben sok paradicsomot is termesztettek. Az ó és őskorokban nagy kincs volt a gyümölcs...de csak az almát kezdték -először- termeszteni. Az uruki templomkertben is volt paradicsom, de almafa is...gondolom ennyi elég ehhez a bibliai meséhez...A kertész ugyanis meglátta a párocskát és jelentette a pateszinek az almaszedést, aki kiprédikálta és kitiltotta Ádámot és feleségét,aki kóristalány volt..E kerűlt később a Bibliába...Az almaszedés ugynais ennek tökéltes megéréséig tilos volt.
  Olyan meskete ez, mint Noé (eredeti neve: Samasna) és az özönvíz..ez is Sumériéában történt és sokszor..
  A realitás talaján a fentieket írhatom válaszként.
   
 16. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Daniken a Jupiterig gondolja, hogy ismert volt a Naprendszer a Stonehenge készítésekor. Ha ettől teljesen függetlenűl elolvassuk az Enuma Elist, akkor ugyanezt a választ kapjuk. Az Enuma pedig egy sumér teremtésmítosz..
  Mi a kapcsolat közöttük?
   
 17. pitti

  pitti Állandó Tag

  A realitas talajan?:shock:
  Ivan batyam, komolyan aggodok erted. Ha te ezt elmondod a korzeti orvosnak rogton zart intezetbe utal es akkor mi lesz velunk nelkuled?
   
  1958 kedveli ezt.
 18. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  pitti, melyik zártosztály vendége vagy? Hová küldjek kalácsot?
   
 19. elke

  elke Vendég

  Ugyan már egy zárt osztályban vagyunk ki ki saját magát utalta be.
   
 20. yeti108

  yeti108 Állandó Tag


  Biztos vagy benne, hogy az ókorban Ázsiában termeltek paradicsomot? Aztán hová tűnt egész Kolombuszig?
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás