UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Megmondaná valaki végre, hogy mi a gyík az a dimenzióváltás?

  Amúgy 5 dimenziós térben nem lennék szobafestő......hová állítanám a kétágú létrámat?
   
  dombitom kedveli ezt.
 2. apaa

  apaa Állandó Tag

   
 3. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

   
 4. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  :mrgreen:Rákerestem a neten és ez egy filmelőzetes lenne, úgy érted?

  Kösz, Apaa, gyorsan töröltem.
   
 5. Ny. T.

  Ny. T. Új tag

  A dimenzióváltás a Kozmoszban teljesen normális dolog, ha adott bolygó adott népessége tudatilag megérik egy nagyobb szabadságfokra!

  Pl. ez a galaxisunkban mindig simán zajlik olyan bolygókon, ahol egységes a populáció, mind etnikailag, mind kulturálisan - ez az általános, a Föld inkább kivétel.

  A Földnél viszont ami először feltűnik már a földönkívüli testvéreinknek is, melyen őszintén meg is döbbenek, az a minden szinten jelentkező széttagoltság és atomizáció, mely az erős én-tudat következménye. ( a földönkívülieknek legtöbbször csoporttudatuk van, ezért nem értik azokat a problémáinkat, amelyekkel mi napi szinten küszködünk az erős ego miatt! - pl. náluk ismeretlen az egyéni birtoklás ösztöne stb. )

  Ezért az erős földi széttagoltság miatt az elkerülhetetlen dimenzióváltás 2012-13-ban ( azért elkerülhetetlen, mert egyszerre három kozmikus ciklus fejeződik be 2012 végén: nem csak a 26.000 éves precessziós ciklus, nem csak 230 millió éves galaktikus ciklus, hanem 311.040.000.000.000 esztendős világegyetem-ciklus is, amely a mi világegyetemünk eddig kb. 10.000.000.000.000.000.000.000 éves történetében egyedülálló! ) nagy szétválasztással fog kezdődni, azaz a földi népesség azon része, amely spirituálisan nem érett meg egy nagyobb szabadságfokra, azok automatkusan ki lesz telepítve a világegyetemünk olyan távoli galaxisainak bolygóira, ahol teljesen tiszta 3D-s körülmények között újra kezdhetik a tudati tapasztalati útjukat ( azaz kezdhetik megint beszennyezni a bolygójukat )

  A népesség azon része viszont, akik legalább már tudatalatt ( teljesen mindegy, hogy a nappali tudat még mennyire van egyenirányítva, és mit fecseg róla ) elfogadja a magasabb isteni lét hiperrealitását, azok a Föld magasabb dimenziós isteni társadalmába emelkednek fokozatosan, mely kb. 2013-25 között megy végbe!
   
 6. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  A Zodiákus befejeződése ...hát 15 000 évenként -jelenleg- egy napot lassúl a Földünk...akkor a befejeződés elég relatív...és más területeken sem állandó az időbeliség...
   
 7. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  párh. real. még

  Az is észlelhetjük ha közeli hozzátartozó éppen a mi realitásunkba átlép? Ha pl. együtt vagyunk, beszélgetünk vagy éppen ebédelünk.

  Az egyik Star Trek részben volt ilyen. Worf ugrált egyik realitásból a másikba. Csak ott volt kiváltó ok, Geordi vizorjának közelsége.
  A mi világunkban van ilyen kiváltó ok vagy csak véletlenszerű az átlépés? Lehet-e valamit észlelni átlépés előtt?
   
 8. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Eddig úgy tudtam, hogy az univerzum 13,5 millárd éves, kb. Az más tészta, hogy a hinduizmus szerint most a Vaskorban (Káli-yuga) vagyunk, ami tényleg jóval több.
   
 9. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Szerencsénk van, Ny. T. spirituálisan érett a kinyilatkoztatásokra.
   
 10. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Kérdeztek - ő válaszolt. Miért lenne ez "kinyilatkoztatás"?
   
 11. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Mert az embereket felosztja, értékesekre és kitelepítendőkre..többek között ezért kinyilatkoztatás.
   
 12. obi69

  obi69 Állandó Tag

  Ufo

  Miért ne érdekelné őket a primitívebb kultúra, hiszen minket is érdekel a mai napig is a " primitívebb " törzsek életmódja és kultúrája
   
 13. 1958

  1958 Állandó Tag

  Érdekes! Primitív emberek, akik harmóniában élnek a természettel. A szükségletüknél többet nem halmoznak, nem ölnek több állatot mint az szükséges. Talán volna mit "tanulni" TŐLÜK. Így lenne egy boldogabb szebb világ.

  Kati
   
  robitsas és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 14. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Lehet, hogy nem ők a primitívek, hanem mi? Nem az teszi fejletté az értelmes lények társadalmát, ha sok kütyüjük, mütyürkéjük van, hanem ha lélekben fejlettek, és egymással, az univerzummal békében megférnek, és támogatják szívük, lelkük szeretetével.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
  1958, Kyra_ és naivbalek kedveli ezt.
 15. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Emlékeztek, mikor a magyar celebek (Kozsó, Bódiék, Fekete László, stb.) voltak a busmanoknál? Ki tűnt primitívebbnek?? :)
   
  naivbalek kedveli ezt.
 16. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Nem emlékszem, de ezt szívesen megnézném! :p
   
 17. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Egen, holnap lehet kezdeni ásórúddal szántani. A sumérok szamarat fogtak eléje. Lehet azután a magvakat sarlóval betakarítani, továbbá örlőkövön őrölni. Az örlőkő viszont kevéske köport is "belevisz" a lisztbe, ettől viszont kellemesen kopik a fogazat és csikorog is a lepény.
  A gabonatáróló gödörben pedig az egerek és patkányok "bacilusozzák" a terményt...kinek kell ilyen lepény?
  Lehet akár 35 vagy 40 évig is élni!...
  Az asszonyok pedig szülés után rendre meghaltak, ha nem is az első gyermek után, a fertőzések,... Erre sok példa van, egy-kettő: Álmos anyja -Emese- Álmos születését követően mindjárt meghalt...elfelejtik ezt is leírni. Árpád első felesége -Abacil- sem érte meg az öregkort. Még Enéh -Álmos felesége- bírta a legjobban, öt gyermekük született..
  Egyébként Árpád fiai átlagosan 40 évig éltek, továbbá nem harcok közben a sebeikbe haltak bele, ezt külön megnéztem. Téves -pardon: rosszindulatú- az a szöveg, hogy a pozsonyi csatában kapott sebeik miatt haltak meg. Maga Árpád sem ennek okán..ez kocsmai szöveg lehet csak a történészek "krémjétől". Az árpádházi királyok is csak 11 évig uralkodtak átlagosan, tehát többnnyire hamar elhunytak az örlőköves, baktériumos mifenéktől, na persze néha a méregtől (kihalatás...).
  A primitív emberrel kapcsolatban kérdezem, mennyire azok: megsütötték a húst? Mert ez 5-10 évet jelenthetett volna.
  Hát egen, a natura nagy, életbevágó luxus. Csak tessék..
  A szíriusziak is biztosan csótányokat tenyészetettek.
   
  SpiritFox kedveli ezt.
 18. 1958

  1958 Állandó Tag

  Mindentől függetlenül manapság is fordulnak elő szülés és születés utáni elhalálozások, a nagy fertőtlenítés ellenére komoly fertőzések. Az élelmünk minőségét is és tisztaságát is lehet olykor kifogásolni. A sok mű étel. A sok növény védőszer, a génmanipulált növények és még sorolhatnám. A modern kor embere edzőtermekbe jár, hogy a teste ne induljon elhízásnak a nagy kényelemtől, míg a "primitív" ember maga ereje által művelte a földjét. Nem mű dolgokat használt ami ártalmas a földnek is és az általa eltartott embernek, növény és állatvilágnak. A szántóföldi permetezések után még soha nem vonultak ki a mezőn élő állatok tüntetni, hogy ez nekik bizony nem tesz jót. Függetlenül mindentől ezek bizony a mi levegőnket is mérgezik. A MODERN KOR VÍVMÁNYAI.
  Kati
   
 19. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Mindentől függetlenűl kedves 1958 a mai ember mintegy kétszer olyan hosszú élettartalmú mint az ókori. Ez a dolog fokozatos fejlődés eredménye. Egy szerencsétlen példa: Nimród és környezete már megsütötte a húst kb 6000 évvel ezelőtt, míg nagyon sok primitív ázsiai népcsoportnál ez nem vlt szokásban. Vagy lassan rájöttek, hogy a járványok elől érdemes északra húzódni. Most ez akár végleges is lehetett, mint a suomáknál (finnek, lappok, észtek stb) vagy a nyári időszakok után visszaköltöztek eredeti hazájukba. Így éltek pl sokan Mezpotámia déli részén...mentek nyáron a Zagroszba..vagy a Kaukázusba.
  Kubiláj a nagy kínai császár (Dzsigisz egyik unokája) minden tavasszal Pekingből iköltözött a tengerpartra..őszig. Így tudtak védekezni a járványokkal szemben. Azthiszem ezzel semmi újat nem mondtam.
  Hiába a növényvédőszerek, és más kémai anyagok, a mai ember inkább meghal, de nem kapál. Ez tény. Ebbe is gondolj bele.
  Persze a nők ma is halnak esetleg szülés okán, de ezerszer kevesebben mint pl még ezer éve. Na és a sok gyermekcsontváz az ősi temetőkben?
  Az élettartam növekedését a tudományoknak köszönhetjük...ezeket pedig a földönkívűliek hozták.
   
 20. sindy69

  sindy69 Állandó Tag

  Én hiszek a földönkívüliekben. Nem hiába nézem az x-akták c. sorozatot. Igaz az csak egy film, de nagyon sok igazság van benne. Na mindegy akit érdekel az úgy is tanulmányozni fogja őket, akit nem az meg nem!
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás