Rendeld meg az Univerzumtól!

Etusmama témája a 'Agykontroll' fórumban , 2007 Június 5.

 1. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  Gyakran magunk sem hisszük igazán, hogy vágyaink valóra válhatnak.Talán sosem fogalmaztuk meg pontosan, mi az, ami boldoggá tenne minket.
  Itt a lehetőség, hogy mostantól mindez másképp legyen!

  "TEREMTS OKOSAN!"

  A "Rendeld meg az Univerzumtól" a kívánságok teljesülésének kézikönyve.

  Bärbel Mohr megtanít arra, hogyan "rendeljük meg" magunknak álmaink társát, munkahelyét vagy lakását, és mindent, amit csak akarunk. Rávezeti az olvasót, hogyan hallgasson belső hangjára, hogyan váljék elkötelezettebbé saját magával szemben, és hogyan alakítsa életét. Számos rövid anekdota és történet szövi át e sok humorral megírt könyvecskét, amely mindennapjainkat segítő jótanácsokkal zárul. /Forrás:Bioenergetic Kiadó/

  Egyébként ahhoz, hogy Te is elkezdj rendelni, nem muszály végigolvasnod az egész könyvet. Kezdd el, amikor akarod, és olvass annyít, amennyi jólesik. ötlet és segítség akad bőven. Válaszd azt, amelyik tetszik. Csak úgy belelapozni és olvasgatni talán még jobb, mint szorgalmasan, derekasan, fejezetről fejezetre átrágni magad rajta. Persze ezt is lehet - ha így akarod. Te tudod, melyiket szeretnéd. Csak hallgass magadra!
  /Barbel/

  Ajánlás:
  "Évek óta tanítom a Silva-féle agykontrollt, melynek üzenete számomra a következő: Vállalj felelősséget az életed alakulásáért, légy etikus, s elméd erejével - a világmindenség néhány alaptörvényét megismerve - teremts magadnak olyan életet, amilyet szeretnél!" Barbel Mohr ehhez a teremtéshez ad praktikus tanácsokat.
  /dr. Domján László!


  Kérlek Benneteket, aki már olvasta a könyveket, rendelt és azt teljesítették is, ossza meg velünk sikereít, tapasztalataít, technikáját. Akinek kudarca volt, azt is írjátok le, mert az segít a többieknek abban, hogy ugyanazt a hibát ne kövessék el a rendelésnél. A harmadik könyv, a reklamáció ebben segít.

  Kívánok Mindenkinek sikeres rendelést, teljesítést!
   
 2. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  A szerző első könyvén felül érdemes még elolvasni az alábbi könyveít, ha valaki meg akarja ismerni az egész egységet.

  Bärbel Mohr: Kozmikus Csomagküldő Szolgálat
  Gondolataink, érzelmeink fajtája, minősége nagymértékben meghatározza és alakítja külső valóságunkat. Bármikor lehetőségünk van "megrendelni" az Univerzumtól álmaink társát, lakását, munkahelyét stb.  Bärbel Mohr: Reklamáció az Univerzumnál
  Ha az ember makacsul a legjobbat követeli az élettől, illetve az Univerzumtól, akkor az előbb-utóbb úgyis megadja magát, és a legjobbat hozza. Ha nem így történne, bátran reklamáljon!  Bärbel Mohr - Clemens Maria Mohr: A Mohr-módszer
  El tudja képzelni, hogy saját maga felelős az életéért? Az összes pozitív dologért, de azokért is, amik nem túl jól működnek?
   
 3. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  Igen!!!!!!
  Köszönöm!
  Ez az élet lényege, merj nagyot gondolni és lásd már meg is kaptad....:)Előre köszönd meg ...ennyi csak a dolgod!!!!
   
  bess kedveli ezt.
 4. Dezsix XXL

  Dezsix XXL Állandó Tag

  Működik !!!

  A dolog valóban működik, csak nem éppen így!!!
  Olvasd mindennap a bibliát, szüntelen imádkozz, (Istenhez, Jézus Krisztushoz, Szent lélekhez) tárd elé kívánságaidat hálaadással, és megadatik neked. Nekem bejött.
   
  Rakovszki Rozsi és bess kedveli ezt.
 5. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  És aki nem vallásos? az szerintem olvashatja a bibliát, nem megy vele semmire, mert nem hisz.

  Örülök, hogy bejött, gratulálok! Írnál teljesítésről is? példákat felhozva, hiszen nagyon általános amít írtál.
   
  kincsesláda kedveli ezt.
 6. tundermano

  tundermano Állandó Tag

  Nahát Etusmama!
  Gyors voltál :D
  "Véletlenül" vettem csak észre, hogy már meg is nyitottad....
  Én a napokban rendeltem egy másik könyvet is. Pierre Franckh: Kívánjunk sikeresen. (Az álmok valóra váltásának 7 szabálya)
  Gyakorlatilag ugyanaz, mint a Mohr könyv, mégis kicsit más és jobban meg is fogott.
  Miközben olvastam, rájöttem, hogy mindig kikotyogtam a kívánságaimat...aztán meg csodálkoztam, hogy nem teljesül!
  Azt is észrevettem -de persze csak azután, hogy a könyv felhívja a figyelmemet- hogy ha olyasvalakinek mondom el a kívánságomat, aki tőlem rosszabb helyzetben van, mindig kinevet és azt mondja hülyeség, ez úgysem teljesül! Meg az egész dolog nem létezik, nőjjek már fel!
  Ezzel Ő, vagyis az irigysége is gátolja, hogy beteljesüljön. Szóval vigyáznom kell, hogy ne kotyogjak...de nehéz róla nem beszélni!
  Nem tudom lehet-e de töröltem minden eddig feladott kívánságomat és újra kezdtem. De most már leírom, és berakom a kívánság dobozba(vagy nevezhetjük varázsdoboznak).
  Csak ezt nem tudom most mi a helyes. Egy másik fórumon van aki azt tanácsolja minden nap vegyük elő és olvassuk el, ezáltal erősödik. Van aki azt mondja elég egyszer foglalkozni vele és felejtsük el. Én ezt választottam. Nyilván azért mert kicsit egyébként is elfelejteném.
  Főleg ha valami elő van írva.....hogy hogy kell csinálni.
  Aztán a fogalmazásokkal még mindig "bajban" vagyok. De igyekszem oda figyelni.
  Az meg hogy kitől kérünk, Isten, Angyalok, Univerzum.....mindenkire rá van bízva! Mindegy hogy honnan jön a segítség nem?
  A napokban épp egy levelező társammal vitatkoztam erről. Mérges a barátnőjére, amiért Ő az Angyalokhoz fordul segítségért. Pedig Isten -szerinte- hamarabb segít, hisz Ő "Főnök"!És ha lehet közvetlenül is kérni, miért kerüli meg....
  Nem értem Őt.

  Lassan szép álmokat Mindenkinek!
  TündérManó
   
  csilla001 kedveli ezt.
 7. Ancsa8

  Ancsa8 Vendég

  Szia Etusmama!

  Gratulálok az új topichoz!
  Én nem olvastam ezeket a könyveket, nem érzem azt, hogy ezeket is el kellene. Persze ettől még lehetnek jók, hatásosak, csak nekem nincs feladatom velük ( legalábbis jelenleg ). Tudjátok, engem általában szinte " fejbe vágnak " azokkal az írásokkal, filmekkel, amikből Szerintük tanulnom kell.
  Azért érdeklődve fogom olvasni az itteni beszámolókat.
  Sok sikert mindenkinek, aki használja !
   
 8. Maya1954

  Maya1954 Új tag

  Most lehet kidumalni vagy nem a kivansagot?
  Szoval 6/49 lotton megrendelem a telitalaltos szelvenyt.;)
   
 9. Sarasvati

  Sarasvati Állandó Tag

  Szertinetm teljesen lenyegtelen hogy kitol rendelunk Univrzumtol/Istentol/felsolelektol/angyaloktol. A lenyeg a hitben es az energiaban van. Oooo... en a naplomban ferjet rendeltem magamnak 2eve. Aztan el is felejtettem, meg a naplot is megsemmisitettem...
  Csakhogy ez a rendelesen mit sem valtoztatott, azt mar elkuldtem. Ugyhogy T.ferj most kint dohanyzik az erkelyen :) Ugyhogy tesek csak batran rendelni/kerni/vizualizalni/programozni. Kinek mi esik jol, es leginkabb miben hisz!
  Szep estet :)
   
  bess, Lizbeta és fani79 kedveli ezt.
 10. oma

  oma Állandó Tag

  Na de most ez komolyan nagyon erdekel: Keresunket, elvarasainkat, azt amit nagyon szeretnenk szabad kibeszelni, elmondani masoknak, vagy titokban kell tartani? Ez ma, most amikor eppen elkezdtem beszelgetni dolgokrol, most nagyon nagy dilemmam lett. Valaszaitokat varom, koszonettel.

  kiss
   
  fani79 kedveli ezt.
 11. tundermano

  tundermano Állandó Tag

  Kedves Oma!:D

  Mondom, Én úgy tudom nem szabad a feladott kívánságokról beszélni!
  De szerintem arról amit nagyon szeretnél elérni, vágyaidról céljaidról beszélhetsz,beszélgethetsz, csak azt ne mond el, hogy Te, ma ezért feladtál az Univerzumnak, ilyen és ilyen formában egy kérést. Sokan nem hisznek benne. És az Ő hitetlenségük -persze ezt meg is mondják Neked- gátolja a teljesítést. Persze gondolom azért is, mert onnan hogy kimondja ez hülyeség, úgysem teljesül, már el is raktároztad az elmédben...
  Meg másokkal elég nehéz olyan dolgokról jelen időben beszélgetni, ami még csak most van szállítás alatt. Ha pedig nem úgy beszélünk róla, mintha már meglenne....
  Én így gondolom!

  Kedves Sarasvati!:D
  Gratulálok a férjedhez!
  Listát is írtál milyen legyen, vagy csak úgy megrendelted? És időpontot is kértél mikorra?

  Remélem, hamarosan én is sikerekről számolok be Nektek!

  Üdv.:TündérManó
  A rendeléseket már feladtam!
   
 12. tundermano

  tundermano Állandó Tag

  Kedves Maya1954!
  Úgy legyen!:p
  Az ilyen anyagi rendeléskehez szeretném kérdezni. Elég ha megrendelem az összeget és várok, vagy határidőt is adjak/adhatok meg? És pontos összeget lehet-e kérni vagy ahogy Maya tette, kérek egy telitalálatos szelvényt?
  De ezekkel a határidős rendelésekkel az a "bajom", hogy olyan, mintha sürgetném a beteljesülést. Mert ugye azt mondják, mindent akkor kapok meg, amikor eljött az ideje.
  De ha meg nem adok határidőt....

  :D
   
 13. Targenor

  Targenor Vendég

  Szia!
  Szerintem írd azt, hogy : A lehető leghamarabbi, számodra lehető legjobb pillanatban. :D
   
 14. platon

  platon Állandó Tag

  A megtalált emlékezet  Igencsak meglepődtem az olvasásszociológusok legújabb kimutatásán: egy magyar felnőtt ma naponta átlagosan 10 percet olvas. Mire elég ez? Jó esetben négy oldalra. Vagy egy napilap átböngészésére, a szalagcímekkel, a tévéműsorral és a halálozási rovattal. Avagy egy szakácskönyv lapozgatására, valami könnyű ebéd receptje után kutatva. Nem sok.

  Tanúljunk meg olvasni! Ha van kellő iskolázottságod válsztani is tudsz olvasmányaid tartalmát illetően.

  Az olvasási kultúra ilyen mértékű hanyatlásának persze számos jól ismert és sokat idézett oka van: a rohanó életmód, a felfokozott hírszerzési kényszer, a televízió, a rádió, az internet életünk napi ritmusába történt beépülése, s persze a hangoskönyvek megjelenése. Jogos lehet hát a kérdés, hol a helye az életünkben a szépirodalomnak és a lírának? A minap történt, hogy legutóbbi olvasmányélményemet mesélni kezdtem egy családtagomnak. Umberto Eco: Loana királynő titokzatos tüze című regénye egy olyan antikváriusról szól, aki elveszti személyes emlékezetét, s kénytelen visszautazni múltjának helyszíneire emlékmorzsákra vadászni. Izgalmas kortükör, feszültségekkel teli olvasmány. A történet mesélése utáni estén családom tagja gyermekkoráról álmodott. Látta a szülői házat, régi részletek is előjöttek emlékezetében. És boldogan mesélt róla. S hogy hol a szerepe a szépirodalomnak, az olvasásnak? Hát itt. Erről szól az az álom. A személyes élmények meglelésében, kifejezésében, felidézésében. A lélek gazdagításában. A képzelet világának kitágításában. Ehhez ugyanis könyvek nélkül még Dárius kincsei sem lennének elégségesek.
   
  NordicMan kedveli ezt.
 15. tundermano

  tundermano Állandó Tag

  "Szia!
  Szerintem írd azt, hogy : A lehető leghamarabbi, számodra lehető legjobb pillanatban. :grin:"

  Köszi Targenor! :p
   
 16. Sarasvati

  Sarasvati Állandó Tag  Kedves Tundermeno!
  Hu nem emlekszem hataridore, de valami volt... olyasmi hogy x ido mulva mesimerem es a kov evben felesegul vesz...
  ez most igy eleg lanregenyes lett :rolleyes::rolleyes:
  Igen irtam reszletes listat onnan h hosszuhaj szakall odaig hogy van hite.. es valamelyik konyv javaslatara oda irtam, hogy a nekem legmegfelelobb legyen akivel eletem vegeig boldogan elhetek.
  Hat eletem vegerol meg nem tudok beszamolni, egyelore minden megrendelesnek megfeleloen alakul :)
   
 17. Sarasvati

  Sarasvati Állandó Tag

  Kedves Oma!
  Sajat tapasztalat, hogy ha jobban belegondolok mar en sem hiszem el, hogy mukodhet, hogy megkaphatom... plane nem mondom el masnak, aki meg ki is rohog a keres celja vagy formaja miatt... So nekem az valt be hogy a rendeleseim az en titkom :) viszont utolag lelkesen meselem :) persze csak a megfelelo embernek :)
  legyen szep napod
   
 18. gabesz71

  gabesz71 Állandó Tag

  rendeld meg az univerzumtól

  Sziasztok!
  Én olvastam a könyvet, nagyon tetszett. Rendelni tudni kell! Az igaz, hogy nem feltétlenül kell az egészet elolvasni, de lehet, hogy csak akkor érti meg valaki az egésznek a menetét!
  Jól kell megfogalmazni, nem szabad türelmetlenkedni, időpontot is meg kell adni, hogy mikorra akarjátok, hogy teljesüljön. Ha magadnak nem tudsz kérni, kérjél meg mást. A kívánságot el kell tudni engedni!
  További szép napot, Gabesz71
   
 19. ideirhatsz123

  ideirhatsz123 Állandó Tag

  Kedves Oma,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
  <o:p></o:p>
  Tapasztalataim szerint nem az a lenyeg, hogy beszelsz-e rola vagy sem. A hangsuly az erzelmi beallitottsagon van. Rendithetetlen hit abban, hogy a Tied, amit kertel, mar meg is kaptad, eleted resze, es vegtelen hala erte. Vegtelen hala a teremto kepessegedert, es a bosegert (szeretetert, egeszsegert, erzelmi intelligenciajert, eszbeli kepessegekert, szepsegert, anyagi javakert) amiket az elettol kaptal. Szerintem akkor jarsz jo uton, ha egesz nap "a vegtelen hala allapotaban lebegsz". Ezt ne valami illuminalt vagy modosult tudatallapotkent kepzeld el, itt nem a valos vilagtol valo elszakadas a lenyeg, epp ellenkezoen: a felismeres, hogy itt es most barmit megkaphatsz, amire csak vagysz. Nem egyszeru leirni ezt az erzelmi beallitottsagot: a vegtelen hala allapotaban valo lebeges, kozben eber jelenlet, minden pillanat boldog megelese. Termeszetesen ebbol ohatatlanul is kizokken az ember, tobbszor is a nap folyaman, de amig csak pillanatokra, addig az - tapasztalataim szerint - nem baj. <o:p></o:p>
  Peldaul a legutobbi vizsgamra „csak“ a tananyag &frac34;-edet tanultam meg, nem ertem a vegere. A vizsgara valo felkeszulesem mindvegig tervszeru volt, celkituzesekkel, (cel:tudatos es tudattalan szinten egyarant felkeszulten megyek be a vizsgara) szoros idobeosztassal, rengeteg ismetlessel, az univerzumtol megrendeltem a sikeres vizsgat, es halas voltam, orultem a sikernek. Megis valahogy hiba csuszott a szamitasba, es nem fejeztem be a tananyagot, de ugy gondoltam, ez igy is rendben van, en is megtettem a dolgomat, az univerzum is megteszi majd a ra eso feladatot. Amikor megkaptam a vizsgalapot, dobbenten lattam, hogy az elso kerdes epp abbol a tananyagbol van, amit nem neztem at. Masodpercek toredeke alatt jottek a negativ gondolatok (hulye vagy b..+,miert nem tanultad meg az egeszet, ennyit a nagy tudatos felkeszulesrol, es az univerzumrol, ezt elb..) A negativ gondolatok ilyen intenzitasan szinten megdobbentem, (elso 5 perc ideges kapkodassal, asvanyviz ivassal, papirzsepi keresessel telt, es fokozott idegeskedessel, hogy fogy az ido). 10 eve rendszeresen meditalok, megtapasztaltam milyen erzes kozmikus energiaval gyogyitani, latvanyos, rendszeres sikereket koszonhetek lelki munkamnak, es most egy vizsga miatt ketsegbe vonom minden eddigi eredmenyeimet?! Ekkor azt mondtam magamban: „Allj, ez nem en vagyok! En halas vagyok teremto kepessegemert, hiszen mindent megkaphatok, letrehozhatok, amit csak akarok. Keves idot forditottam a felkeszulesre, hiba volt, de szeretem magamat, ezert megbocsajtok magamnak. Akar siker, akar kudarc lesz a vege, allok elebe, most vizsgazok, a tudasom legjavat adom, minden tolem telhetot megteszek a siker erdekeben.“ Es az eredmeny … :D A masodik legjobb dolgozat az enyem lett, 85%-os eredmeny ugy, hogy elvileg, ha mindenre max. pontot kapok, akkor is maximum 80%-ot erhettem volna el, de igy, hogy – a jo eg tudja honnan (en biztos vagyok benne, hogy tudja ;) ) – plussz 5%-ot kaptam hozza, atleptem a jeles minosites also hatarat. :D <o:p></o:p>
  Visszaterve az alapkerdesre, hogy szabad-e kibeszelni a vagyainkat, nagyon megragadtak Sarasvati gondolatai, azzal kapcsolatban, hogy ha nem megfelelo embernek beszelsz rola, az lehuzhat, elbizonytalanithat, sot ha csupan racionalis ervek alapjan gondolsz bele, akar meg sajat magad szamara is hulyesegnek tunhet. Nagyon ertekes gondolatok ezek. Sarasvati, koszonom szepen, hogy gazdagabba lettem a gondolataid altal! En eddig mindig megosztottam a jovore vonatkozo terveimet, nem csak a hozzam kozelallokkal, hanem ismerosokkel is. Ugy gondoltam, hogy mivel mar az eletem resze, senki nem veheti el tolem (ez egyebkent igy igaz) nyugodtan beszelhetek rola (ebben most mar nem vagyok biztos), minel inkabb rahangolodok, minel tobb pozitiv erzest teszek bele, annal jobb. Munkahelyvaltas elott alltam, mar tudtam, hogy elmegyek a munkahelyemrol (ferjem masik varosban kapott munkat), de meg nem tudtam, hogy hova. Egy kozos ebed alkalmaval az egyik munkatarsam rakerdezett a terveimre, mire en orommel elmeseltem szines terveimet, es hogy mennyi jobbnal jobb munkahely kozul valaszthatok. Figyelmeztetett, hogy azert vehetnek kozben levegot is, es jobb lesz, ha elobb lekopogom. Egy pillanatra rosszul esett, levegot vettem, a szembe neztem, irigyseget es gunyt lattam, aztan ugy gondoltam, hogy itelkezes nelkul elfogadom ot, elfogadom, hogy o igy gondolkodik, negativ gondolatok, babonak (termeszetesen nem kopogtam le) semmilyen tudatszinten nincsenek ram hatassal. Es ez igy van. Az esti meditaciomban ujbol lejatszottam, atrendeztem a beszelgetesunket, utana nem is foglalkoztam vele, ugy gondoltam, hogy ezzel le van zarva a dolog, viszont egy het mulva megint megjelent az almaimban, es masnap tobbszor is eszembe jutott. A szuper munkat termeszetesen megkaptam, de ez tanulsagkent megmaradt, hogy a nem megfelelo emberrel megosztott informacio, vagy masok ketelkedese megneheziti a dolgomat. <o:p></o:p>
   
  Einna, ezoka és bugger kedveli ezt.
 20. oma

  oma Állandó Tag

  Koszonom Tundermano, Sarasvati, es Ideirhatsz123. Megnyugodtam. :)
   
  jutta5 kedveli ezt.

Megosztás