Rák Alternativ gyógymódok

Melitta témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2010 Május 9.

 1. kinderke

  kinderke Állandó Tag

  A helyes légzés szinte minden testi probléma kezelésére kiválóan alkalmazható! Nem hiába alkalmazzák már a helyes légzés tudományát évezredek óta!!!
   
 2. Örökmozgó

  Örökmozgó Állandó Tag

  Test-lélek-szellem

  Sziasztok! Természetgyógyászként évek alatt szembesültem a "titokkal".:idea:
  Amikor a testünk ,lelkünk megbetegszik,üzenni kíván:rossz úton járunk.Természetesen ennek rengeteg oka lehet. Azt szoktam mondani:eleve nem azonos startvonalról indulunk,különböző élethelyzetek,traumák érnek minket /most direkt nem írok örömökről,hiszen ,csak a mértéktelen élvezet öl!/,sajna sokat romlott az étel,víz,levegő minősége-ezért kár a nagyapáink pálinkaivási szokásaira hivatkozni,hiszen régen nem utánozzuk őket kapálásban ,kaszálásban. Őseink nem mobillal a fülükön,és számítógéppel az ölükben üldögéltek irodákban,csakhogy néhány változást említsek.:rolleyes: A lényeg :nem nagyon tanultuk meg a testi-lelki méregtelenítést,a világ változott,és a szervezetünknek is kellene,de a mai világ "áldásai" között rengeteg stressz is van ,ami nyomokat hagy bennünk,és egyszer csak betegség formájában felsír valamelyik testrészünk ,vagy lelkünk. Olvastam a hozzászólásokat,és mindenki kiemelt valami jót,egy részt a gyógyuláshoz vezető úton. :D
  Ami szerintem a legfontosabb,amit sajnos nem én találtam ki: TEST-LÉLEK-SZELLEM!!!! Mindhárommal törődni kell....és leginkább annak az embernek,aki kapta a jelzést. Természetesen felnőtt,gondolkodó emberekről
  van szó!! Fontos valóban az agy ,a szellem,de ha sebes a lélek bizony azt is okosan kell támogatni....és a testünket szeretni,hiszen nap mint nap némán szolgál minket,elfogad tőlünk bármit,amíg nincs baj!!
  Én szép gyógyulásokat láttam,és hiszek is benne. A rossz hír,hogy aktívan részt kell venni benne,és bocsánat,ha valakit ezzel bántanék,de ha bele gondoltok ez nem is mindig ilyen egyszerű,és evidens!! :(
  Szívesen segítek tanácsokkal bárkinek,aki elakad a gyógyulás útjait keresve.
  Én csak egy együtt gondolkodó vagyok,csak ebben tudok segíteni.
  Azt kívánom az itt fórumozóknak,aki egészséges vigyázzon magára,tisztelje magát,aki pedig beteg MEGGYÓGYULHAT! Mindenkit üdvözlök!!
  TEST-LÉLEK-SZELLEM!!!!!..;)
   
 3. havert

  havert Állandó Tag

  Természetes gyógyulás, Működik!

  Rák, Elme, és más súlyos Betegségek tényleges megelőzése, kialakulása,
  gyógyulási folyamata.
  Részletes leírásokkal, pontosabban mint a mai orvostudomány ismeri.

  Orvos fedezte fel, bizonyította be több 10 000 orvosi leletekkel 1980-tól !

  A betegségek többsége pszichoszomatikus, lelki eredetű.
  Ha kibeszéli a konfiktust, a kiváltó PONTOS ÉRZELMI TARTALOMMAL,
  elindul a gyógyulás folyamata, ha nem esik vissza a konfliktusba!
  A gyógyulási idő annyi amennyi ideig beteg volt, ha 2 évig volt beteg akkor 2 év évig tart a teljes gyógyulás!

  Mindenki saját magát betegíti meg, meggyógyulni is csak saját maga tud,
  különben kiújulhatnak a betegségek, pl: rák.
  Az emberek, orvosok nem hiszik el, hogy ilyen egyszerűen meggyógyúlhatnak a betegségek!

  Az orvosook sok betegség kialakulását, gyógyúlási folyamatát sem ismerik:
  sclerosis multiplex, Rákbetegségek.
  Sokkal könnyebben megelőzhetők, gyógyíthatók a betegségek többsége,
  kivéve mérgezés, baleseti sérülések, születési rendellenesség, ezekre nem érvényes!

  Interneten is megtalálhatók a szükséges információk:

  ujmedicina.hu

  Fórum: Megbetegedések:

  linktelenítette: elke
   
 4. gagyi_imola

  gagyi_imola Állandó Tag

  Sziasztok!
  Ha valaki tud segiteni nekem abban, hogy Erdelyben hol talalok agykontroll tanfolyamot,nyilvan megbizhato szakemberrel, nagyon megkoszonnem.
  Az apukamat vinnem el, akinek a nyelven van daganat.Ebben a temaban barmilyen mas informaiot is szivesen fogadok.
  Elore is koszonom,
  Imola
   
 5. elke

  elke Vendég

  A google segíthet a keresésben. de itt is rengeteg anyag van feltöltve. Gyógyulást kivánok az apukádnak.
   
 6. psych

  psych Állandó Tag

  Valahol olvastam, hogy a deutériummal csökkentett víz segít a rák leküzdésében. Magyar találmány...
   
 7. kincsek

  kincsek Állandó Tag

  A rák a legtöbb esetben gyógyítható. Ez energiagyógyászattal a leghatékonyabb. A beteg kora meghatározza a kiváltó okot. Rendellenes csakraműködés tapasztalható, melyet rendbetéve látványos gyógyulásnak indul a beteg. A kezelést folytatva nem marad el a várt eredmény.
   
 8. gabriella68

  gabriella68 Állandó Tag

  segítség

  Minden rákos betegséget vmilyen érzelmi sokk okoz,amely huzamosabb ideig tart,és az illető nem tudja feldolgozni..
  Tehát a gyógyulás=lelki probléma megoldása.
  Akit érdekel,hogy hogyan lehet gyógyszerek nélkül meggyógyítania saját magát,az látogasson el a www.ujmedicina.hu-ra.
  Én néhány hete találtam rá,megdöbbentő!!
   
  calendar2010 kedveli ezt.
 9. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

  Senki nem tudja, hogy miért és mitől alakul ki a rák! Ha meglenne az ok, máris gyógyitható lenne.

  Igazán még azt sem lehet tudni, hogy mitől tartható szinten.
  Ha azt veszem alapul amit Czeizler Endre genetikus is állit, hogy statisztikailag nagyobb a megbetegedés azok körében akik családjában volt rákos beteg, akkor azt sem tudom elfogadni, hogy 5 év tünetmentesség után gyógyultnak nyilvánitják a beteget.
   
 10. Wiener Walzer

  Wiener Walzer Vendég

  A rákot megpróbálják skatulyázni és egyengyógymódot alakítanak ki. Ugyanakkor ha valami, a rák igazán speciális és egyénfüggő betegség. Feladatomnak tekintem, hogy a "rák=halál" gondolkodásmód ellen fellépjek. Nyitott szemmel figyelem a környezetemben zajló betegségeket - nem csak a rák foglalkoztat, hanem az egészség általában - és elkeserítő az orvosok hozzáállása úgy általában: egyre kevesebb az emberséges közöttük. Idesorolom azokat is, akik könnyen tesznek olyan kijelentést: élete végéig gyógyszert kell szednie erre és erre a bajára, mert betegsége gyógyíthatatlan.

  A fenti idézet dr Weninger Antal: Jóga a mindennapokban (Nótárius Könyvkiadói GMK, 1991) könyvéből származik. A szerző orvos...

  Kívánom neked, ne ismerd meg azt az érzést, mikor egy szeretett hozzádtartozóra mondják ki a "halálos ítéletet" és és neked kell küzdened az életéért a gyógyításra felesküdtek ellenében - mert sajnos ez van a valóságban.
   
 11. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  presztizs?

  Igen,az orvostudomány határa véges,ami után már képtelenek segiteni,mert nem tudnak.

  Még sem szabadna kijelenteniük,sőt néha meghatározva még az idejét is,a halál kb. várható időpontjának.

  Azt viszont korrekt dolognak tartanám,ha azt közölnék a hozzátartozókkal,hogy a mai orvostudomány fejlettsége eddig terjed,de próbálkozzanak más alternativ módszerekkel,hátha az segit.

  Ezzel mondhatni még csak nem is ösztökélik,hanem pici reményt villantanának fel a hozzátartozóknak.
  És még az orvostársadalmat sem sértenék!

  Miért nem lehetséges ez?
  Vagy ez is presztizs kérdés?
   
 12. babuk

  babuk Állandó Tag

  Kedves tagok!
  Szeretnék mindenkit felkérni, akinek a prosztatarákról információja van, ossza meg velem. Édesapámon szeretnék segíteni. A prosztataráknak az a stádiuma érdekel, amikor a rákos sejtek áttörték a prosztata kérgét, de nincsenek távoli áttétek, csak egyik oldalon terjedtek rá kicsit a szeminális hólyagra (CT vizsgálat alapján), szcintigráfia is negatív (nincs csontáttét sem). Ebben a stádiumban az orvosok nem műtenek. Marad a tablettás-ijekciós hormonkezelés, ami állítólag évekig megakadályozza a daganat terjedését, addig, amíg a szervezet hozzá nem szokik a gyógyszerekhez. Nem tudni, mennyi ez a néhány év.
  A kérdésem: valaki hallott már valamilyen módszerről, mit lehet tenni, miután a szervezet már hozzászokott a hormonokhoz, olyan gyógymódra gondolok, ami esetleg már létezik, de mi nem tudunk róla? vagy más kiegészítő gyógymód?
  Persze, sok minden végigolvastam már a témában, test-szellem-lélek-gyógyítás, nagyon figyelünk a táplálkozására, és valamilyen lélek-terápia is érdekelne, ami Erdélyben elérhető. nagyon szépen köszönöm!
   
 13. Wiener Walzer

  Wiener Walzer Vendég

  Először is: édesapád hogyan viszonyul a betegségéhez, a kezelésekhez, az alternatív gyógymódokhoz? Hisz a gyógyulásában? Hisz a saját erejében? Vagy kívülről vár segítséget? Tud arról, hogy te megoldást keresel?

  Saját tapasztalatom azt mutatja, hogy rák (mindegy, hogy milyen) esetében sok alternatív gyógymód létezik (ezek közül azok a legjobbak, amik nem egy tünet megszüntetését, hanem az egész szervezet erősítését, ezzel gyógyítását szolgálják), mindig az a leghatásosabb, amit a beteg maga "talál" magának és amiben hisz is - s gyógyulniakarás mellett. Ha gondolod, folytathatunk eszmecserét a nyilvánosság kizárásával (privát üzenetben).... Mindenesetre én nem a gyógyszerhezszokás utáni állapotra koncentrálnék, hanem a "gyógyszer szükségessége ellen indítanék támadást"...
   
 14. elke

  elke Vendég

  Hiszen mindennek van határa itt.
  Nos régen hazudtunk hazudtunk hazudtunk nem tekintettük nagykorúnak döntősképesnek a beteget. A lehetséges várható időtartalmat közlik ezalatt az idő alatt lehet a fügő dolgokat lerendezni úgy az anyagiakat mint az érzelmieket. Lehet élni felszabadultan mintha minden perc az utolsó lenne és rendbe hozni amit csak szeretnénk.
  Nem hiszem hogy az orvosnak megvan ehhez a képesítése, de hidd megemlítik. Elszomorító viszont hogy a legtöbb alternatív gyógymód a pénzben olyan drága, hogy a legtöbb család teljesen eladósodik
  A hozzátartozókról beszélsz mi van a beteggel aki szembenéz aki megéli ,aki retteg, aki küzd? Aki megkérdezi miért? Miért ő? Aki arra gondol mit kéne még megtennie. Aki teszi amit tud ahogyan tudja fogyó erővel elkeseredve vagy hősiesen bízva?
  Tudod amikor kiderül egy közösségben hogy rákos beteg valaki a legnehezebb az emberek reakcióit elviselni? A félrekapott tekintetet a sajnálkozást az otromba vigasztalásokat? Bátorításokat? Azt amikor okosabbak akarnak nála lenni amikor lekicsinylik a rákot dolognak? Amikor rájön a beteg, hogy neki kell vígasztalni erősnek lenni és kímélni másokat? És szót fogadni a szeretteinek mert nem akar nagyobb fájdalmat okozni?
  A betegek tudják ott bent pontosan tudják mi a lehetőségük mi a végeredmény még a gyerekek is csak kíméletből nem mondják a rokonoknak el. Bár a gyerekek még megteszik el tudnak szépen búcsúzni.
  A felnőttekbe belefolytják a kimondani vágyott dolgokat és azok elhallgatnak és azt mondják amit várnak tőlük. (legtöbbször)

  Tudom milyen borzasztó egy hozzátartozónak végigélni a szerette küzdelmét fájdalmát testi változásait a lelki változásait TEHETETLENÜL vagy mindenféle oktalan intézkedéssel agresszív rohangálással pedig talán a legtöbbet azzal teheti ha ott van amikor szükség van rá pont úgy ahogyan szükség van rá sehogy máshogyan Igen. Néha CSAK ez a legtöbb ami megtehető.
  Nem hiszem, nem tapasztaltam, hogy presztizskérdés lenne. Ahoz túlságosan tudják milyen törékeny az élet a világ és milyen nagy a fájdalom és milyen tehetetlenek tudnak lenni mint emberek és mint orvosok.

  Csak arról beszéltem most amit tapasztaltam az évek során egy másik szempontból ami szintén olyan összetett mint az alternatív gyógymód amit megtalál a beteg vagy a hozzátartozó mert véletlenek nincsennek.
   
 15. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  egyszer mindennek vége...

  Kedves Elke!

  Én mint alternativát emlitettem,mert ugye az ember keresi a "másfajta" lehetőségeket,és itt a hozzátartozókról azért beszéltem,mert ők azok,akik talán tisztábban láthatnak a tekintetben,hogy lehetnek(?)
  /mert ugye a reményt ne vegyük el/, más lehetőségek is.

  Az ember a végtelenségig is el tud menni,ha reményt lát!

  Tudom,hogy ez is zsákbamacska,hogy hiteles-e,vagy kontár a segitő,aki annak vallja magát,mert valljuk be sok ilyen van manapság!
  (Talán erről is lehetne nyitni egy topic-ot,és tele lenne végeláthatatlan beszámolókkal -sajnos.)

  És persze azt is belátom,ha már nincs tovább,nincs mit tenni,
  csak a búcsúzás,ami oly nehéz...
   
 16. Veled

  Veled Állandó Tag

  Nem biztos , hogy kontárok.
  Van, hogy tudnak is segíteni, csak de nem gyökeresen.
  Két külön dolog a szellemi úton történő gyógyulás a szellemgyógyász általi és egyéb külső megoldásokból eredő javulás.
   
  ghosta kedveli ezt.
 17. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Isten ereje

  Szia Veled!

  Én tudom,hogy két külön dolog,mert nagyon is hiszek a magasabb erők általi gyógyitásban(!!),hisz magam is gyakorlom szűk családi körben.

  Sajnos mégis vannak olyan hozzá nem értő emberek,akik kihasználják a beteg emberek hiszékenységét,
  mégis én mindenkit arra buzditik,hogy keresse meg azokat a "más" lehetőségeket,az olyan embereket,akik tudnak segiteni (mig lehet!),mert van ilyen,és ezek tények!

  Nyomon követem a ti gyógyitási módszereiteket is,és bizonyosan egyszer én is elmegyek,ha szükségét érzem!
  szeretettel:Évakiss
   
 18. Veled

  Veled Állandó Tag

  :) Szia Éva!

  Nagyon kedves vagy, de ki kell hogy ábrándítsalak. Itt nincs gyógyítási módszer. Itt senki nem gyógyít senkit. Nincs látványos hókuszpókusz. Viszont van Isteni erő , csend, nyugalom, írásos anyagok és folyamatos szellemi fegyelem, ami elengedhetetlen a gyógyuláshoz. A végleges gyógyuláshoz meg pláne. Mindez ingyen. Van sok barát, van sok csodaszámbamenő gyógyulás világszerte, hiszen 92 ország barátairól van szó.
  Spontán vagy "szabályozás" után.
  "Ne legyenek hiszékenyek, győződjenek meg saját maguk!" B. G.
  Szeretettelkiss
   
 19. ugros

  ugros Állandó Tag

  Az általam ismert alternatív gyógymódok:

  Szódabikarbónás kezelés
  Részletek itt:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  C-vitamin megadózis
  2 cikk, amiben szó van róla:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**

  (A hozzászólásokat is érdemes elolvasni!)

  Gerson-terápia
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**


  B-17-vitamin-kúra
  Erről bővebben az A világ rák nélkül c. könyvben:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**


  Érdemes megnézni néhány RáKérdés c. műsort is Dávid Tamás prof. vezetésével, ebben pl. Szendi Gábor szerepel:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**


  Ez meg egy érdekes cikk a hunzákról:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**

  Itt van kép is róluk:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**  Végül egy írás, mely segíti az összefüggések megértését:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**

  Nevezetesen azt, hogy a bolygónkon zajló események nem véletlenek, ahogy a különböző betegségek terjedése/terjesztése és a rák elleni igazi gyógymódok elhallgatása sem. A helyzet az, hogy alattomos módszerrel végrehajtott népirtás zajlik az emberiség ellen, ezért nem árt, ha tájékozottak vagyunk. Emellett fontos a pozitív életszemlélet, az egészséges táplálkozás és a sok mozgás. Ha valaki már beteg, azt javaslom, hogy ne a hagyományos gyógymódokkal próbálkozzon, hanem a fentiek közül válasszon. A lelki tényezők ugyanolyan fontosak, a fentebb már említett pozitív életszemlélet, valamint a gyógyulni és élni akarás.
   
 20. sirkan49

  sirkan49 Kitiltott (BANned)

  A könyvet érdemes elolvasni,és valóban nem árt "tájékozódni",mielőtt kés alá fekszünk. De mindenek előtt legfontosabb a megelőzés. Az egyszerű egészséges étrend, a béke és nyugalom. A harag,a félelem több áldozatot szedett már,mit az összes háború együtt.
   
  vica61 és evapatocs kedveli ezt.

Megosztás