1. TortillaVideo

  TortillaVideo Új tag

  Üdv.

  Jelenleg az Egyesült Királyságban vagyok elsőéves egyetemista, VFX-et (filmes utómunka) tanulok.
  Az az ötletem támadt hogy a nyáron jó lenne kimenni 3-4 hónapra Kanadába dolgozni. Elkezdtem utánanézni a dolgoknak, és az egyetlen értelmes kiindulási pont amit találtam az az International Experience Canada program, viszont ott Magyarország nincs a listában (http://www.international.gc.ca/expe...lang=eng&_ga=1.178981731.674530605.1415052743)

  Érdeklődnék hogy ettől függetlenül megvalósítható-e az elképzelésem, és ha igen, milyen feltételekkel, milyen cégen/szervezeten keresztül?

  Ha esetleg egy kanadai cégnél lenne lehetőségem (szakmában) dolgozni, miben különbözik a procedúra attól, ha egy szervezeten keresztül mennék ki mosogatni, eladónak, stb...
  Ha van esetleg valaki aki így volt/van/lesz kint Kanadában, minden tanácsot, útmutatást szívesen veszek.

  Köszönettel,
  Kiss Dániel
   
 2. Benei Zoltán

  Benei Zoltán Új tag

  Szia!

  A segitségedet szeretném kérni. Látom, hogy Te már novemberben elkezdtél utánajárni ennek a témának. Budapesten vagyok egyetemista, és a cégnek ahol suli mellett dolgozom gyakornokként, Kanadában is van egy gyára. Úgy tünik fogadnának engem nyárra, mint diák. De eddig nem tudtam meg sok információt tőlük. És én se találtam sokkal több dolgot, mint amit leirtál a bejegyzésedben.

  Esetleg azóta sikerült megtudnod valamit?

  Előre is köszönöm az információkat.

  Üdvözlettel:
  Benei Zoltán
   

Megosztás