Mit vegyek karácsonyra?

susie76 témája a 'Jeles napok' fórumban , 2009 November 17.

 1. susie76

  susie76 Állandó Tag

  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
  csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.

  Nem egyszerű a kérdés, de elmondhatod ötleteidet, hátha másnak segítesz vele.
  Én pl nagyon ajánlom a fotókönyveket .Egyszerűen összeállíthatod, szép keretekbe, háterekbe rakhatod képeidet. Szóval egyedi ajándék. Bár az áruk nem kevés, de ez egy örök emlék.
   
 2. nyikita1981

  nyikita1981 Állandó Tag

  Én szeretnék egy olyan montázst készíteni, ahol az elmúlt év legszebb családi pillanatai vannak összevágva :)
   
 3. ironmen

  ironmen Állandó Tag

  én inkább vásárlási utalványban gondolkozom, igy mindeki azt vesz amit szeretne, na jó, kisebb apróságok lesznek persze
   
 4. angyalkám

  angyalkám Állandó Tag

  Hüha Ez nehéz kérdés! Mi nem veszünk semmi fölösleges holmit/ pénz sincs rá!!/
   
 5. Andreya

  Andreya Állandó Tag

  Én könyvet veszek, vagyis eddig úgy van. :)
   
 6. Stopi

  Stopi Állandó Tag

  Kisebb lakásdekorációnak szerintem sokan örülnek (képkeret, díszpárna, dísz és illatos gyertyák). Férfiaknak egy üveg minőségi ital, különleges szivar, csokoládé.

  Idősebb rokonoknál nagyon bevált (mikor már tényleg uncsi volt a piperecucc) egy jó nagy gyümölcskorás, esetleg csemegekosár karácsonyiasan feldíszítve.

  Örültek még karácsonyos vágott virágkompozíciónak, feldíszített cserepes virágnak is amit egyébként kortól függetlenül bárkinek adható. Persze ezt nem lehet klasszikus módon a fa alá tenni és bontogatni. ;)
   
 7. cicaabb

  cicaabb Állandó Tag

  Sziasztok,

  én is úgy gondolom,hogy a virág az jó ötlet,én szerintem parfümöt fogok ajándékozni.
   
 8. barbarella

  barbarella Állandó Tag

  Egyedi képkereteket készítek, esetleg valami kedves fotót is teszek bele. Igyekszem mindenkinek olyat választani, ami a személyiségének, ízlésének, korának....megfelel.
   
  kadaranna kedveli ezt.
 9. vikirisz

  vikirisz Állandó Tag

  Én a szüleim esküvői videóját vetetem át DVD-re:p hiszen a videó már lejárt lemezXD:D
   
 10. Tűzvarázs

  Tűzvarázs Állandó Tag

  Sziasztok.
  Én általában valami saját készítésű ajándékkal szoktam meglepni a szeretteimet, bár ez sem olcsó mulatság és időigényes is, de sokkal személyesebb, mint pl. egy üveg pia, vagy egy zokni.:) Arról nem is beszélve, hogy jó szórakozás nekem elkészíteni az ajándékokat, és nem kis szervezést igényel, hogy ne vegyék észre amikor készítem őket.:D
   
  Erika70 kedveli ezt.
 11. susie76

  susie76 Állandó Tag

  Van valakinek ötlete, hogy a sógoromnak mit vegyek? Valami számítástechnikával, vagy a háborúkkal kapcsolatban. Alacsonyabb árkategóriába tartozó dolgokra gondolok.
  Köszi
   
 12. susie76

  susie76 Állandó Tag

  Amúgy van egy áruházlánc, ahol ha összegyűjtöd a pontokat , egész jó áron juthatsz hozzá szép, kézzel készített ezüstékszerekhez, anyukának, barátnőnek , testvérnek.
   
 13. mazsola23

  mazsola23 Állandó Tag

  Valami családi fényképes egérpad???

  Egyébként szerintem nagyszülőknek remek ajándék pl.: egy naptár, az unokák képeivel. Én minden évben szerkesztek ilyet, munkahelyen összefűzöm... ;) és még hasznos is!
   
 14. heppy666

  heppy666 Állandó Tag

  Hát nem igazán veszünk semmit, a karácsony nem az ajándékozásról szól nálunk, inkább a szeretetről. nem minden nap de egész évben meglepjük egymást valami apróssággal pl. kitakarítunk a másiknak, vagy fözünk valami fincsit stb... vagy csak kimondjuk egymásnak hogy szeretlek.. Talán ezzel az egy szóval, mindent megadunk a másiknak :) Igaz nem pénzbeli érték, meg nem is nagy kijelzős tévé, de szívnek hatalmas ajándék :)
   
 15. RealBrigitte

  RealBrigitte Állandó Tag

  Nincs katonai terepasztala? Ha van, lehetne valami kiegészítő darabot hozzávenni? Vagy könyv? Belépő vmi háborús kiállításra, vagy lyen pc játék...
   
 16. Krisztike79

  Krisztike79 Új tag

  Mindig puhatolózom, de minden évben csinálok mindenkinek valami sajátkészítésű cuccot, mint például a csomagolás díszítése az általam készített gyöngycuccokból stb. Illetve az én reszortom minden évben a család apraja nagyjának a mézeskalácsházikó elkészítése, így már holnap nekiállok csinálni, mert kell 16 db... :)
   
 17. bucibigyo

  bucibigyo Állandó Tag

  Én a férjemnek egy egyedi ezüst gitárpengetőt vettem, amire rávésték a becenevét. Szeret gitározni. :)
   
 18. zj44

  zj44 Állandó Tag

  Nehéz kérdés, leginkább a kisgyerekekkel vagyok bajban, hisz ők még leginkább játékra vágynak. Ha valakinek van jó ötlete egy 7 és fél éves kislánynak örömmel veszem.(A keret nem nagy rá, mivel még többeknek is szeretnék ajándékot)
   
 19. szászsára

  szászsára Állandó Tag

  Én tavaly karácsonyra nagyon sok csuhéjbabát készítettem. Gyönyörűek lettek és még a kukorica haját is felhasználtam, mindenki kapott egy ilyen babát a többi ajándék mellé. Aztán végül nagyobb sikere lett, mint amire számítottam, főleg a gyerekek körében és nagyszülők körében. Az elkészítése egyszerű és olcsó és szerintem kiváló kislányoknak, mert több ruhát lehet készíteni hozzá, így öltöztethető is.
   
 20. benina

  benina Állandó Tag

  Sziasztok én is tanácstalan vagyok.(anyós, após sógor,szülők gyerekek húgok)Kezdem megutálni a az ünnepet amit gyerekkoromban a legjobban szerettem.Kezd felesleges pénzkidobássá és egy nagy idegeskedéssé válni.Nemaz ajándékozásról kellene szólnia hanem a szeretetről.Az igazi ajándék ha a család együtt van békében egészségben és feltöltődik mindenki jó és pozitív gondolatokkal.
  Persze huszadika körül majd rohanok és veszek valami értelmeset mindenkinek...
   

Megosztás