Minek NEM örültél ma

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Hajnalban csukott szemmel pisilni mentem mezítláb ahogy egy jól nevelt férfi teszi, és beleléptem a Dolly cica okádásába, amit nem vettem észre, és az sem tudott jobb kedvre deríteni, hogy még meleg volt a hányás.
*
Ez szörnyű!!!! No ettől nem lett jobb a kedvem. Ezek megtörtént, életszerű dolgok, de csak nem írtam volna meg.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Néha őszintén jól - levezeti a feszültséget :)
*
Fiatalon voltam Olaszországban, méghozzá a "csizma" közepe táján. Vidéki városban (is) voltunk, ott láttam. Az olasz parasztember lekapta a fejéről a kalapot, mondta, mondta a szöveget, s mintha a levegőből dobálná bele a nem tudom milyen dolgokat, közben szinte artikulátlan hangon káromkodott. Nem értettem, mit mond, de azt láttam, hogy iszonyatosan mérges, sőt dühös. Miután megelégelte a "dobálódzást", akkor teljes erőből földre vágta a kalapját, majd jól meg is taposta.
Ezek után lehajolt, felemelte a kalapot, leporolta és a fejébe csapta. S, minden rendben volt.
Amikor eszembe jut, még most is :rohog:
Későbbiekben megtudtam, hogy a "rossz szenteket" dobálta be, s azokat taposta meg, biztosan a rossz szenteket, mert mint tudjuk Olaszországban igencsak vallásosak az emberek.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Gigantikus fotav szamla erkezett, irrelais, irracionalis, irredenta(?).:(
*
Nem a tetszik-re kattintottam, mert el tudom hinni, hogy mennyire nem tetszik. Ha annyit írok, hogy részvétem, ezzel nem vagy előbbre, legfeljebb tudod, hogy gondolok a pénztárcádra. Borzasztó! Jól tudom, kifeszítenek ezek a költségek mindnyájunkat. Amikor olyan lakásban laktam, hogy lakótelepi, szintén főtávos, irgalmatlan számlákat kaptunk. Sőt nyáron is, mondván nyáron nem lehet az ott dolgozókat elküldeni, akkor csinálják a karbantartásokat.

Nekem most a szemetesekkel volt gondom. Először nem küldtek számlát, ennek ellenére, én minden hónapban utaltam az összeget. Erre ők, ki tudja milyen indíttatásból, 3 hónapra visszamenőleg küldték a számlát. Annak ellenére, hogy én utaltam. Emailben megküldtem az utalásaimat, mikor ? Ft stb. De a végén csak oda biggyesztettem, hogy mit képzelnek. Duplán fizetek? S, követeltem a választ, miszerint ők ezt most elnézték.
Semmi válasz nem érkezett, most a napokban megismételem az emailemet. Bizony toppon kell lenni. Ha nem küldenek számlát, akkor is fizetni, utalni kell. Pontosan ezt nem akartam soha, hogy a számlák összegyűljenek. Ettől menekülve, mindig, mindent hónapról-hónapra fizetek, korrektül. Azt nem tűröm, hogy bolondnak nézzenek. Ezért hajtom most a válasz emailejüket. Ismerjék be, hogy ők hibáztak és nem én nem fizettem.
 

VadFelleg

Kitiltott (BANned)
A Medárd napi esővel kapcsolatos megfigyelés - sajnos - idén is igazolódni látszik. Életemben akkora esőt eddig még soha nem éltem meg. Hiába a frissen kezelt tető, a télikertbe rendesen beesett az eső. :(
 
Oldal tetejére