Minek NEM örültél ma

inmelius

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem esett az eső, és megint locsolnom kellett (meg a négyszeres vízdíjnak sem, ami a június-július hónapot illeti:))) (nálunk 2 havonta van vízóra leolvasás)
 

BarathJoco

Állandó Tag
Állandó Tag
hát... én annak, hogy ma vette le a bank a lakás részletet :)
mindig rossz napom van ilyenkor. s még az ebook-okat sem látom. még... :)
 

trialboj

Állandó Tag
Állandó Tag
Mondanám hogy a hétfőnek, de aki nem fix munkabeosztással dolgozik, az szerintem nem érti miért utálja mindenki ezt a napot :))
Grumpy-cat-good-morning-5.jpg
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Elszomorító,

hogy egyre többször azt tapasztalom, hogy az emberek írigyek egymásra, csak azért, mert a másikat szeretik. Arra nem is gondolnak, hogy előbb kell szeretni, s akkor jön vissza az a szeretet, amit szétszórunk... A szeretet olyan, mint egy bank, minél többet "rakunk be", annál többet tudunk "felvenni". Ez az, amiről elfeledkeznek az emberek. Továbbá, irigylik a kapcsolatainkat, az örömet, hogy örömet találunk a munkánkban, a gyerekeinkben, párkapcsolatainkat. Sőt még azt is irigylik, ha bajainkat, gondjainkat le tudjuk gyűrni, mert úgy neveltek minket. Erősnek! Igen, olyanokká lettünk, mint a tenisz labda. Hozzá vágnak minket a földhöz, falhoz - és mi pattanunk és mindent újra kezdünk. Nem fáradunk, újból és újból felkelünk, ha bárki padlóra küld minket. Nem, nem soha nem fogadjuk el azt, hogy nekünk földön "illene" maradnunk. Minél többször padlót fogunk, annál erősebbé válunk.
Mások szerint ennek nem így kell(ene) lennie(?) Aztán mégis így van, mert mi ilyenekké váltunk, s vesszük a kanyarokat, a leghajmeresztőbbeket is. Vesszük, legyűrjük, megrázzuk magunkat - és újból kezdünk, mindent, megújult erővel.
Az emberek morcosak és nem tudnak örömködni a kicsi dolgoknak. Másoknak kicsi, valójában hatalmas ajándékok. Tudunk mozogni,látunk, meg tudunk magunknak főzni, sütni, s rendet tudunk vágni a dolgaink között. Szeretnek és szeretünk.
Azért is, csak azért is. Nem azért, hogy ellent mondjak, nem. Így érzem jól magam. Az ÉLET túl rövid ahhoz, hogy ne örömködjünk! Csak azért is!

 
Oldal tetejére