Kulonleges nick nevek

Luigi48

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én becenevemhez olyan nagyon különleges sztori nem kapcsolódik. Névválasztásom egyik oka az volt, hogy kedvelem az olaszokat, (zenéjüket, filmjeiket, habitusukat,) és mivel Luigi a Lajos olasz megfelelője, ezt a nevet választottam.
De megkönnyítette a dolgomat az is, hogy már kölyökkoromban így becéztek a ligeti srácok, mert a kedvenc focistám Luigi ( Gigi ) Riva volt, aki balszélsőt játszott a Cagliari csapatában, valamint az olasz válogatottban is. Ráadásul, és is ezen a poszton rúgtam a bőrt a pécsi Zsolnay - Porcelángyár ificsapatában. Aztán, amikor regisztráltam a CH-n, hozzábiggyesztettem a 48-at, utalva ezzel a születési évemre.
Így lettem Luigi48. Csupán ennyi a történet. ;)
 

cat34

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én nick nevemhez sem fűződik semmilyen történet. Igazából a keresztnevem angol rövidített változata:

Katalin - Cathrine - Cat.

Az, hogy miért lett kisbetűvel írva szintén egyszerű: regisztrálásom során próbálkoztam a nagybetűs változattal, de mindig "visszabeszélt" a rendszer: ez már szerepel...ilyen is van..stb :mad:. Úgyhogy dühömben beütöttem a "cat" szót, majd mögé biggyesztettem a regisztrációmkori koromat a "34"-et, így lettem cat34.
 
T

TH6777

Vendég
TH6777: no röviden: az egyik kedvenc autóm rendszáma volt hajdanában...különleges kis autó volt:grin: soha nem volt éppen igazoltatáskor :grin:érvényes műszakija, akácfa túskon volt a vezető ülésem,stb, de ez a kis autó soha nem hagyott cserben és a legnagyobb télben is én eljutottam vele ahova szerettem volna...szembe a sokkal jobb autókkal amik birkóztak a hóval...

igy innen a nick név.

Azért a jelenlegi kocsinak mindene rendben van! Fiatalság bolondság és bátorság...mára már kevés lenne a nyugdij a büntetésekre:grin:...igy marad a régi jól bevált nick név...
 

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
A sorcière francianyelven boszorkanyt jelent.A ferjem nevezett el igy,mert sokszor kimondom,tudom,mire gondolnak a szeretteim.:D
Egy mas website-on le kellett hagynom az utolso "e" betut a regisztralaskor,mert maskeppen visszadobott,hogy mar van ilyen nick nev.Igy maradt itt is ez a variacio szamomra.
 

Sch.E.

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sch.E. semmi különleges nincs benne, a nevem kezdőbetűi. Mindig ezt használom - többnyire - mert nem felejtem el. ;) Annyira béna voltam, hogy nem is sejtettem, hogy ez lesz a nicknevem.
A jelszavam is nagyon egyszerű. Épp ezért nagyon meglepett a regisztrációm után, hogy a boga mindenért sem tudtam belépni, hibás jelszó és felhasználónévről kaptam rendszerüzenetet, valamint jótanácsot, hogy írjak a moderátornak. Írtam. Nagyon kedves leveleket. Rendszeres és egyoldalú levelezőpartnere voltam a modiknak, míg egyszer véletlenül rájöttem, hogy van a nicknevem végén még egy apró kis írásjel, egy pont, ami mindent eldöntött, CH taggá váltam. :D
 

Lyva

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én becenevem nagyon egyszerű, születése már kicsit bonyolultabb. Pár éve kerestem egy 3D virtuális világot, ahol lehet chat-elni és a környezettet építeni, de mégsem háborús játék. Szó-mi-szó, oda kellett egy név, amihez választhattam egy vezetéknevet. Nem nagyon volt türelmem és kedvem a kacifántos nevekhez így a saját nevemet írtam egy kis változtatással. Így lettem Líviából Lyva, a játékban pedig Lyva Ashley. Nagyon megtetszett ez a kombináció, az e-mail-em is ez, csak az "vezetéknevem" már túl sok néha. :p Azért, néha nehéz vele, mert van amikor nem tudom helyesen lebetűzni az e-mail címemet. ;) De a lényeg nekem nagyon tetszik, aki meg akar találni az így is rám találhat.
 

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Morey, vagy Moray :)

Az én nevem, az én nevem...kukorica Jánoooooooooooooos:)) Nem dehogy.:)

A Morey nevet elirtam anno, de az igazi a Moray persze igy is ugy is vagyok regizve..:) A név eredetileg, egy amerikai feltáló nevéhez fűződik. A feltaláló igaz becses neve, aki már nem él: Tomas Henry Moray. Azért válaszottam ezt a nevet, mert szeretem a találmányokat és magam is feltalálok valamit mindig.
Ezen kívűl még annyit fűznék hozzá, hogy a feltaláló egy igen rendkívűli ingyen energia készüléket talált fel az 1930as években, amit természetesen az akkori maffia szét is tört, ahogy lenni szokott. Tesla is ez alapján indult el a nagy frekvenciás hullámok irányába, aminek persze az lett a következménye, hogy Colorado Springsben leégette a tornyot..
 

CUKRI

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Az Én nick nevem Mikszáth: Cukri Bárány meséjéből való. Többen viszont, mivel szeretem az édességet, erre asszociálnak. Az igazi nick nevem SZINUHE, ami Mika Waltari könyvéről való, mert imádom az egyiptomi történelmet. Ami talán érdekes, az az egyik gmail címem, ami:kimoderálva* . Ezt csak a hecc kedvéért készítettem :) :p
*E-mail címet nyíltan tilos megadni - lásd szabályzat!-kormányos
 

editke2004

Állandó Tag
Állandó Tag
A sorcičre francianyelven boszorkanyt jelent.A ferjem nevezett el igy,mert sokszor kimondom,tudom,mire gondolnak a szeretteim.:D
Egy mas website-on le kellett hagynom az utolso "e" betut a regisztralaskor,mert maskeppen visszadobott,hogy mar van ilyen nick nev.Igy maradt itt is ez a variacio szamomra.
Hát sorcier, kezet foghatunk.. mert engem is boszorkánynak tart a férjem, hasonló okok miatt.Sajnos a halált is megérzem, és vannak dolgok amikeket intuitíven szintén megérzek..Erre mondja hogy boszi.. Még jó, hogy nem a középkorban élünk.szóval szia:..:
 

lufi1961

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát tévedés!!!

A nickem nem a léggömbről kaptam, és gondolom ez hihetetlennek tünik.Két nővérem van, és én voltam a legkisebb fiú a családban, és kicsit talán kivételeztek is velem. Igaz nem óvtak a széltől, de a Mamy (nagymamám), még felnőtt koromban is megszűrte a levest nekem mert utáltam a kifőtt tésztát.:DTehát én voltam otthon a "főmufti", talán a keleti mesékből ismerős a titulus. Nővéreim hívtak "főmuftinak", majd "muftinak". Aztán sulit cseréltem, és az uj suliban az osztálytársak elhallották a "Muftit" Lufinak, és az maradtam. Az a sok szám pedig egy mult századi évszám, mikor szegény anyám a világra hozott...Nagyon sokan nem is tudják mi az igazi nevem, mert a mai napig aki ismer, igy hiv. Pár éve volt osztálytalálkozó, és az osztályfönök egész éjjel azon gondolkodott, hogy mi a Lufi igazi neve..- megsúgtam neki..:)
 
B

baggins

Vendég
Eredetileg Frodo akartam lenni egy másik internetes közösségi oldalon, de a rendszer visszautasította, hogy nem eléggé hosszú a nick. Erre vettem a Frodo családi nevét a Gyűrűk urából, ami mint Középföldén mindenki tudja, Baggins. Hogy miért pont ő? Mert a Gyűrűk ura, és minden Tolkien olvasmány nagyon közel áll hozzám, és mert Frodo a Gyűrűhordozó, én pedig átvitt értelemben szintén annak tartom magam. Próbálok ellenállni annak, hogy az Egy Gyűrű a hatalmába kerítsen. Eddig sikeresen, és remélem ez így is marad. :)
 
Oldal tetejére