Kiborult a sportolo...........

Melitta témája a 'Sport' fórumban , 2016 Augusztus 16.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A világbajnok magyar kajakos elmagyarázta, miért lopott a bevásárlóközpontból

  Megírtuk, a világbajnok magyar kajakos, Dudás Miklós beismerte, hogy lopott egy bevásárlóközpont ruhaboltjából.

  Facebook oldalán leírta, mik voltak az előzmények. Azt írja, minden dolognak megvan a miértje.

  Kedves Ismerőseim!

  Ez az igen kellemetlen történet amit a Média lehozott , részben tartalmazza a valóságot , másrészről viszont a következőket szeretném ha minden ember tudná.
  Minden dolognak van Miértje, annak is amit most én csináltam, még akkor is ha ez nem mentség arra ami történt.
  A barátnőm és én vásárolni mentünk,ahol betértünk egy áruházba , ahol már a bevásárló központba menet szóváltásba kerültem egy ott dolgozóval aki gúnyos megjegyzést tett a barátnőm kinézetre.Mindenek előtt az tudni kell hogy a Dopping ügyem óta eléggé feszült vagyok, nyilván ez érthető 16 év munkája ment a levesbe, és nagyon fájó dolog itthonról nézni az Olimpiát, ez kihatással van a minden napjaimra.
  Visszatérve az előzőkhöz..Hosszas nézelődés után betértünk egy üzletbe, ahol két ott dolgozó személy beszélgetését kaptam el, amiből egyértelműen arra következtettem hogy Rólunk beszélnek, és hangosan nevetnek.
  Már az első incidens után feszültté váltam , mivel az eset óta rendszeresek ezek a szituációk.
  Ennyi kellett ahhoz hogy a dühtől vezérelve , egy meggondolatlan dolgot tegyek, aminek a célja egyetlen egy volt, a sérelmem elégtétele, és mivel hirtelen döntést hoztam ,nem számoltam a következményekkel.
  Az üggyel kapcsolatban minden lényeges információt elmondtam, megértem ha valaki elítéli ezt , de nem könnyű most ebbe a helyzetbe amiben hónapok óta élek mindenre reálisan reagálni. Szép Napot!


  dudas-miklos-e1471275361205.jpg
   
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  A lopásra nincs mentség. Sejtem, hogy ameddig aktívan sportolt, megtömték a zsebét "pár krajcárral". Szégyenletes dolog, s kit sajnálok? A szüleit. Elég dráma volt nekik dopping botrány, most ráadásul ez a lopás. Szégyen, de nem az övéké - innen is ezt üzenem. Nem az Ő szégyenük.
  G.B.
   

Megosztás