Ki tud nagyobbat hazudni?

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Ez úgy igaz, ahogy hiszitek...

Kedves Olvasóink, behoztam egy különleges dokumentumfilmet. A magyar népi hagyomány jellegzetes alakjainak, a "hanglérkodóknak", az első világháborúból hazatérők közül, sokan mesébe öntötték a történeteiket. Az otthoniak, akik többnyire nem ismerték a világot, sokan még a falu határán túl sem jutottak, no ők nagy boldogsággal hallgatták ezeket a különleges meséket. Ma már talán nem is élnek, akik átélték azt a régi háborút. Ezek a mesemondók, a balsorsnak így öltöttek nyelvet... mint ahogyan ezt így írták/mondták a 2002-ben, az elkészült dokumentumfilmben. Berecz András ízes beszédét, kiejtését, nagyon jó meghallgatni. Sok örömet és "vájt füleket" kívánnék ehhez a videóhoz.

 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, s mindennel meg vagyok elégedve!
(Elhittétek)?

No nem kellett vón' mert manapság ezt itt, többségünk ha ezt állítja, (sajna, de ez az igaz, hogy )NEM IGAZ= ez a HAZUGSÁG!
G.B.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Én vagyok Napóleon unokájának az unokája.

Nem tudok hazudni..sajnálom...
*
Túl kényelmes vagyok. Nem tartanám fejben, hogy kinek és mikor, s főleg mit mondtam? Ezért ragaszkodom az igazsághoz. Ha valamit nem akarok elmondani, akkor nem mást mondok, akkor inkább elhallgatom. De ez hosszabb távon nem jár sikerrel, előbb-utóbb kibújik belőlem a "meztelen igazság", s akkor nincs pardon. :dr_9:
 
Oldal tetejére