Kanadában élő rokonom keresése

Ejexs témája a 'Kanada' fórumban , 2004 Február 8.

 1. Géczi László

  Géczi László Új tag

  Keresem Eperjeskéről 1956-ban Kanadába kivándorolt nagybátyámat és családját, Veres Józsefet és fiait Józsefet és Györgyöt a felesége Carmell 1972-ben meghalt. Utoljára 1974-ben hallottunk róluk amikor az akkori élettársa meglátogatta a szüleimet Eperjeskén. Édesapja halálakor 1978-ban küldtünk neki levelet, de visszajött a posta.

  Feltöltöttem néhány képet róluk, amit még ők küldtek Kanadából, hátha valaki felismeri őket:
  https://goo.gl/photos/oBeWgFUFmRaf2jPb8

  A képekre azt írták, hogy Discovery-ben éltek (pontos címet nem tudok), de az utolsó levél Benson Lake-ből volt címezve.

  Előre is köszönöm,
  Géczi László
   
 2. Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! A " Vörös " /Red / család leszármazottait keresem, akik Áporkáról és Szt. Erzsébetről származnak . A kapcsolódó családnevek : Fekete, Piróth, Vince. Ha tudtok valamit róluk, kérem segítsetek. Pár régi képem is van amit feltehetek ! Előre is köszönöm a segítségeteket ! Joli
   
 3. Lányi Tibor

  Lányi Tibor Új tag

  Keresem a 70.-es években Kanadában letelepedett barátaimat, Varga Lászlót / eredeti szakmája esztergályos /,feleségét Teknős Editet /1947 szül / és leányukat Varga Erikát, továbbá Tóth Imrét/Duci/, feleségét Teknős Máriát /1949 szül. /. Mindannyian Rákospalotai születésűek.
  Aki bármilyen információval rendelkezik róluk, kérem jelezze azt a [email protected] email címemen.
  Köszönettel és üdvözlettel: Lányi Tibor
   
 4. tritonpro

  tritonpro Új tag

  Kedves Fórum tagok!

  Keressük Magyarországról Balázs Judit-ot volt budapesti lakost (12.kerület) (részleteket privát levélben tudok adni), családi okok miatt. Sürgősen!!!

  Köszönettel,
  Emil
   
 5. Szalai Mónika

  Szalai Mónika Új tag

  Keresem Kanadában élő rokonomat, Vida Mariannt (született Toronto, 1956). Édesapja Vida Lajos, édesanyja Kakstetter Katalin (Tolna megyében született). A 90-es évek végén még kaptunk tőlük levelet. Azóta nem tudunk róluk. A szülők valószínűleg elhunytak. Mariann egy kínai fiúhoz ment feleségül. Kérem, ha bárki bármilyen infoval bír írja meg.
   
 6. Pandora's Box

  Pandora's Box Állandó Tag

 7. Szalai Mónika

  Szalai Mónika Új tag

  Kedves Pandora!
  A javasolt oldalakra írtam, de a vöröskereszt szigorú kritériumoknak (és nem eltűnt családtag keresés céljából) való megfelelés alapján indít keresést. A telefonkönyvben nem tudok keresni, mert a szülők elhunytak, a lányuk férjezett nevét nem ismerem.
  Tehát ezen az oldalon túl a magyar ház maradt, ahova többször írtam, de nem kaptam reagálást.
  Köszönöm a jelzését. Minden további infot várok!
   
 8. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Kedves Szalai Mónika!

  Nekem is segített ez a link, amit Pandora's Box is mutatott: az a kanadai kereső oldal, amin név alapján is lehet találni keresett személyre, illetve fordítva - amennyiben az ismert - tel.szám alapján címükre is.
  Igen régen kivándorolt unokatestvérem találtam meg ezen módon! http://www.canada411.ca/
   
 9. amiami

  amiami Állandó Tag

  keresem ...
  sajnos keves adat äll a rendelkezesemre:
  Imre Bereczky ... Coustland ... Ontario ... Canada
  feltetelezem hogy Mo.-on született, a 1800-as evek vege fele ... Kanadäban elt - nem tudom mikortol, de meg talän elt 1956-57 - ben.
  Elöre is köszönöm a segitseget :)
   
 10. amiami

  amiami Állandó Tag

  csalädfa kutatäshoz kell - elirtam veletlenül Courtland ... de ha nem tudsz segiteni - neked nem mindegy?
   

Megosztás