Kérsz egy kávét?

aviik

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérnék, de nehéz ételt ettem ebédre, ilyenkor igénybe van véve - az amúgy is romos - epehólyagom, így már kávézni nem merek erre. Marad a cola. Tudom, egészségtelen, de...
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ti is kavera gondoltatok ,akkor igyunk egyet.;)

images
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos


Még van időnk kávézni, a Télapó is pihizik! Ezek után jön ám a hajrá :hurra: De sok gyerek tisztítja a cipőjét? Valóban tisztítja-e még? Én és a gyerekeim, anno' még igen. Megmaradt-e ez a kedves szokás? Ahogyan elnézem a gyerekek cipőjét, este lerúgják - reggel felvesik, nincs tisztítás. Néha az anyuka letörölgeti, de nem nagyon törődnek a cipőik tisztaságával. Pedig az fontos. Ha felnőtt korukban bárhol megjelennek, az emberek egy része, ha nem is mondja, de megnézi elsősorban a cipőik tisztaságát, majd a körmeiket, hogy rendben vannak-e, nincs-e "gyászcsík", aztán fontos a szem, a tekintet, s a hajnak is rendezettnek kell(ene) lennie. No nem "csinált" frizurára, de egy jó fazonra vágásra és nem lenőtt sörényre. Aztán nem szóltam a ruházatról, tiszta, rendezett, gyűrődés mentes. Ezekre kell(ene) de sok fiatal anyukának rászoktatnia a csemetéjét, mint ahogyan ezt velünk tették és mi is a mi csemetéinkkel. Jól emlékezem, amikor a gyerekeim ilyen tájban már azt méregették, melyik a legnagyobb méretű cipő, amit kitisztítanak (soron kívül), mert különben ez az ő dolguk volt alig 4 évesen, mindkettőjüknek. Nem, nem munkának fogták fel, de nem büntetésnek sem. Arra szoktattam rá mindkettőjüket, hogy az utcán jól megnézték a többi ember cipőjét és meg is jegyeztem, majd ők is, hogy ezek vagy azok a cipők bizony koszosak, s így nem illik az utcára kilépni. Olyan felháborodottan mondták, alig 4 évesen, s haza érve bizony neki is ugrottak a piszkossá vált cipőiknek.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Főztem egy kávét, kevés tejjel. Jól behűtöttem és most azt kortyolgatom. Közben nézem a divatos oldalakat és ábrándozom... Ha vékony lennék, ha még egyszer megszületnék, ha... ha... Kedv csinálónak behoztam pár divatos ruhának a fotóját, mert ugye hátha? A hátha mindig ott van, a lehetőség meg itt... No szóval, igyuk a kávét forrón, vagy hidegen... S, közben mélázzunk el azon, hogy mi is lenne, ha...
images

*
Most pedig következzenek a szépséges fotók. Ábrándozzunk, álmodozzunk. Ha viszont bárki közülünk: vékony és fiatal - csináltasson ilyen ruha-költeményt!
ia Floral Print V-nyakú Maxi ruha
15220348335440.jpg

*
*
13.jpg

*
14809915861890.jpg

*
 

Erdem Éva

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma kisebb pánikhelyzetbe kerültünk. Reggel nem működött a kávéfőző :( Valahogy tegnap nem kapcsolt ki, és túlmelegedett. Kihúztam, lehűlt, elindult. Juhééééé. Nagy megkönyebbülés volt, és ittam rá rögtön egy kávét :)
 

Mamzyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, az "indító", más néven kávé, a lehető legjobb találmány. Nem tudom, hogy az őseink hogy lehettek meg nélküle :-D

Amíg reggel meg nem iszok egy kávét, használhatatlan vagyok, de ugyanígy a lányaim is.
 
Oldal tetejére