Jóslókártyák asztrológiai cuccok feltöltése

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
E

elke

Vendég
Ide várjuk a jóskártyák és asztrológiai cuccok feltöltését.
Kártyák esetében a használatukról és kirakási módszerekről is leírásokat.


"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book, film vagy zene tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.


Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Gipsy King: A cigánykirály jövendölései

Sziasztok!

Keresem ezt a könyvet!
Ha megvan valakinek kérem tegye fel!

Köszönöm!

Gipsy King: A cigánykirály jövendölései

A fejezetek a cigánykirály „látomásait” tartalmazzák. Jóslatai a 22. századig terjednek. A könyv kézirata 1993-ban készült, s aki figyelmesen követi, hogy mi történik a világban, láthatja, hogy néhány jóslat már beteljesedett. Ám nem csak a jövendölések teszik ezt a könyvet értékessé, hanem főleg azok a tanácsok, melyek megmutatják nekünk, hogyan viszonyuljunk az eljövendő korok eseményeihez.

Talán több is mint útmutató több generációnak szóló segítség – az Európára köszöntő nehéz időkben.
 

Murcike

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon szeretnem a kov. konyveket:
Bielinski, Sonia: A cigánykártya - A kártyavetés művészete
Bielinski, Sonia:
A cigánykártya újabb titkai
Az igazi cigánykártya - Bucher Katalin


Mar parszor kertem. Koszi elore is.
Bocsi, ha megis feltoltotte vki. a konyveket, s en nem vettem eszre.
 

eniko63

Állandó Tag
Állandó Tag
SORS vagy VEGZET kartya

Talaltam egy SORS vagy VEGZET kartya leirast, Csiky Ildiko "A nagy kartyavetesek konyve"-ben.
Remelem tudjatok hasznalni, amig meg lesz a forditas annak a kartyanak, amit "Mossu" kuldott el (holnapra meglesz!);)
Azt hiszem, az utolso kepen levo kartyak szerint, hogy a "Le jeu du destin antique"-rol van szo (nem igy emliti a konyv).
Tudja valaki a kartyak alapjan, melyik verziorol lehet szo?
Kellemes szorakozast!
Eniko63
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr Doreen Virtue:Angyali útmutatás társasjáték

Dr Doreen Virtue:Angyali útmutatás társasjátékhoz keresem a táblát és a könyvet! Megköszönöm ha valaki felteszi!Angyali útmutatás társasjáték című könyv tartalma:
Amikor életünk fontos kérdéseire sürgős választ szeretnénk, kérjünk angyali útmutatást. Ez a társasjáték gyors és pontos választ ad a karrierünket, szerelmi életünket, családunkat, egészségünket, anyagi helyzetünket és életünk egyéb fontos területeit illető kérdéseinkre. Doreen Virtue gyermekkorától kezdve több jövendőmondó táblajátékot is kipróbált (például az ouiját), de mindegyik túl bonyolultnak és időigényesnek bizonyult. Ezért összeállított egy nagyon egyszerű, könnyen és gyorsan használható jövendőmondó társasjátékot.
Tegyük fel kérdésünket az angyaloknak, majd gurítsunk a kristály dobókockával. Válasszuk ki a táblán található 12 ösvény (például Gyerekek, Pénz, Életfeladat, Szerelem stb.) közül, hogy melyikhez tartozik leginkább a kérdésünk. Ezen az ösvényen annyit lépjünk angyalbábunkkal, ahányat a dobókockával dobtunk. A mező, ahol megálltunk, megadja a választ kérdésünkre. A válasz lehet határozott igen vagy nem is, és azt is megtudhatjuk, kérésünk mikor teljesül. Ez a társasjáték jó szolgálatot tesz a kezdőknek, de azoknak is, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat mennyei vezetőjükkel. Segítségével azonnali és pontos választ kaphatunk a magunk és mások kérdéseire.
A doboz tartalma:
- egy összehajtható tábla
- két kristály dobókocka
- négy angyalbábú, melyek választ adnak kérdéseinkre
- egy kézikönyv
 

eniko63

Állandó Tag
Állandó Tag
Comparative Tarot

Sziasztok!

Olyan oldalt keresek, ahol más-más kártyacsomagok azonos jelentésű kártyái egymás mellett találhatók, hogy megtudjuk, melyik illik hozzánk leginkább. Hol találok ilyet?

Köszönöm a választ!

Üdvözlettel!
Kedves Arc987,
1. Azt hiszem, hogy a "Comparative Tarot"-ot keresed. Ez 4 tipusu , egymás mellett ábrázolt tarot kártyából áll, és kb. 2000-ben festették meg, a Valerie Sim(-Behi) által megalkotott "Comparative Tarot" módszerhez. A "Lo Scarabeo" tarot kiadó adta ki. Nagyon kiss booklet-tel kisérve. Nem kezdőknek van (mondja a kiadó).
Ha rákeresel a Google-vel, megtalalod a kepeket is.
2. Mégis, azt hiszem, nem ezt a választ akartad - amennyiben Te csak ki akarsz választani tarot kártyákat, akkor talán a tarot kiadók katalógusai lennének a legjobbak Neked. Ezeket keresheted (és letöltheted .pdf verzióban) pd. a "Llewellyn" kiadó oldalán, vagy a "Lo Scarabeo" oldalán, vagy a "AG Müller"-en. Még van néhány nagy tarot kiadó, amerikaiak, rá kellenne keresni a google-val, a "Tarot editor" vagy "tarot publisher" alatt.
3. Máskülönben, a tarot választ Téged, és nem Te választod Őt... Ha Budapesten vagy, akkor lehet választani egy jó kis tarot kollekcióból, nem tudom a boltnak a nevét, de nagyon közel van ahhoz a csarnokhoz ("Vámház"?) amely a Váci utcához közel van. Egy kis gangból van a bejárata, nagyon kell figyelni... Javasolnám, hogy azt a tarot-ot vedd meg, amelyhez jó leirást is találsz, esetleg jó könyveket hozzá.
Sok sikert!
Eniko
 

ani02

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én megjegyzésem:

Sajnos nem értem a megjegyzésedet. Kifejtenéd részletesen mire gondoltál?
Megjegyzéseim:
1. 78 darab lap van a Comparative Tarot-ba, mint minden tarot-ba. Minden egyes kártyán 4 pici kép van, 4 más tarot kártya azonos számú kártyaképe (image) van rajta. A kisérő kiskönyv csak 1 szót mond minden egyes pici kártyára, ami eltérő jelentőségü. Ennyi. A többit nem mondja :) Hát ezért nem kezdőknek ajánlják.
2. Hát persze, hogy nem magyar ez a kártya. Miért, szerinted hány százaléka a létező tarot-nak eredeti magyar (tehát, nem csak forditás)? És ha nem magyar, lehet hogy többen is használják, nem?
Köszi válaszod
eniko


Én arra gondoltam kedves Enikő, hogy lemaradt a link:
http://www.albideuter.de/html/stabe_10.html#028
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Tirana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kaptam egy csomag Látnok tarot kártyát, ami a klasszikus Rider tarot mutatja meg úgymond hátulról, egy más szögből, így a dolgok rejtett mögöttes jelentéseire is fény derül. Segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek meglenne a magyar nyelvű könyv is hozzá és megosztaná!!!
Előre is köszönöm, ha valakinek megvan.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
A Colorban klasszul össze vannak foglalva a dolgok. Kár, hogy maga a kártya nem elég beszédes, így kép nélkül.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Most próbálom megalkotni a saját "cigánykártyámat" is. Végképp nem tetszenek a mostaniak primitív, kissé naiv rajzai....nem hinném a rajzoknak olyan sok mögöttes jelentése lenne, mint pl. a tarotkártyáknak.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag

"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan anyag tölthető fel, ami már nem

jogvédett, vagy aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott."

A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltőt anyagért.A felelősség a
feltöltőt terheli.Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére