India azt állítja, hogy lelőttek egy UFO-t

Georgina Bojana témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2016 Január 30.

 1. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Hisszük-e, avagy nem hisszük?! A válasz még várat magára. - G.B.
  *
  Leszedett egy ballonformájú, azonosítatlan repülő tárgyat az Indiai Légierő (IAF) egyik Szuhoj SU-30 MKI típusú vadászgépe kedd délelőtt Rádzsasztán állam légterében. – írja a metro-ra hivatkozva a 24.hu.

  Az Indiai Légierő közleménye szerint az objektum 10 óra 30, és 11 óra között tűnt fel a radaron, felderítésére azonnal kivezényeltek egy vadászgépet. A vadász nem sokkal később elfogta, és lelőtte az azonosítatlan tárgyat. A hadsereg begyűjtötte, és vizsgálja a lelőtt objektum maradványait.
  Forrás: Propeller
   
 2. Özsed

  Özsed Állandó Tag

  Biztos, hogy orosz vagy kínai meteorológiai léggömb volt. Esetleg amerikai.
   
  Molnár Árpád kedveli ezt.
 3. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Özsed!
  Csak reménykedem és bízom:rolleyes:, hogy ha már vizsgálják, rá is jönnek:hurra:, mi ez a talányos szerkentyű? Abban pedig csak bízni:o tudok, hogy az eredményt közzé is teszik:cool:.
  G.B.
   
 4. most

  most Állandó Tag

  [​IMG]

  valszeg ... eléggé meterologiai
   
 5. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Ha igaz lenne sem így jelentenék be........
   
 6. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Csillagözön!
  :rolleyes: talán, lehetséges, hogy igazad van...
  G.B.
   
 7. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag


  Vicces ez az egész UFO játék. Nem tudok olyan tulajdonságomról, ami miatt akár a szomszédnak is megkülönböztetett figyelmet kellene tanúsítania irántam.;)

  Mégis volt legalább egy alkalom, amikor bizonyosan nem a mi Világunkba illeszthető valaminek az érdeklődési körébe kerültem. Én lennék az egyetlen ezen a Földön?:p   
  Molnár Árpád és Georgina Bojana kedveli ezt.
 8. anom

  anom Állandó Tag

  Nem valószínű. Néhány napja néztem meg egy dokumentumfilmet viszonylag új volt. Lényegében egy amerikai kisváros 3 lakosát "interjúztatták" meg, mert hogy volt több eset is mikor elvitték őket nem emberi intelligens lények. Elmondásuk szerint főképpen valamilyen hibridizációs kísérletek miatt.
  Állítólag abban a kisvárosban nagyon gyakori az ufok feltűnése is. Talán nem véletlen, hogy sok ufo kutató jár arra felé. Egyébként egy elég jelentős része a városkának őslakos indián.

  Sajnos nem találom, véletlenül botlottam bele és nem mentettem el. De ha megvan beillesztem.
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 9. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Csillagözön!
  Bizony mondom IGAZAD van. A blogot olvasva is, rábólintok.
  Szó szerint félve írom le azt, hogy nekem is volt egy "élményem".
  :dr_4:Nem voltam egyedül, sok-sok évvel ezelőtt, Rákoskeresztúron laktunk. Egyszer a fiam, akkoriban huszonéves volt, felkiáltott, menjek be a szobájába. Bementem, s a nyitott ablakban állt és mutatta, hogy hová nézzek. Szó szerint vedd, földbe gyökerezett a lábam :o.
  U.olyan "tányéros" UFO-t láttam, mint amilyeneket rajzolnak, fényképeznek. Körben nagy ablakokkal, a két pólusában "benyomott", un. ellipszis alakú szerkentyűt.
  Láttuk az ablakokat, s az ablakok mögött valamilyen mozgó alakokat. Milyenek voltak? Ezt nem tudom leírni, mert csak pár perces volt az élményünk. Egy szempillantás alatt eltűnt. De úgy, mintha soha nem lett volna az égen, a fejünk felett.
  Volt/van egy barátosnőm, aki szintén ott lakott, abban a házban. Megemlítettem neki ezt a különös látványt. Legnagyobb meglepetésemre az volt a válasza, hogy ő már többször látott és pontosan olyan "szerkentyűt", mint amilyet mi a fiammal.
  Gyanítom, hogy az emberek többségének van ilyen élménye, de nem meri elmondani, mert a válasz szinte mindig az, amit Te is megírtál, sőt én is. Azonnal megkapnánk a választ, hogy biztosan vagy hülye vagyok, a fiam pedig részeg. No igen, én nem vagyok hülye, a fiam pedig nem iszik. Úgy, hogy ezt és akkor mi ketten a fiammal valóban :omegláttuk, s meg is fogadtuk, hogy csak nagyon keveseknek mondjuk el. No igen, ezt a fogadalmat most és itt megszegem, de okkal, mivel olvastam a blogodat. Arra a rövidke filmre kíváncsi lennék, ha nem akarod nyilvánosba, akkor priviben megköszönném, ha megírnád.
  Kíváncsivá tettél ;) .
  Üdv.
  G.B.
   
  Csillagözön és pitti kedveli ezt.
 10. Özsed

  Özsed Állandó Tag

  Az idő múlásával változunk. Változik a Világ is. De az is lehet, hogy a Világ változatlan marad, csak mi látjuk mindig másképpen. Mert folyamatosan olyan dolgokat ismerünk meg, ami megváltoztatja addigi elképzelésünket. Mind a Világról, mind Magunkról...

  Nem tudom idézet-e, saját kútfőből származik-e, de tökéletesen igaz, mostanában gyakran érzem így.
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 11. anom

  anom Állandó Tag

  Végül csak meg lett, ez az:

  Nagyon sok ember látott már ufot saját szemével, szerintem közel az emberek 70-80%-a. De van közöttük olyan akik nem is tudják, hogy azt látták.
  Pl egy eset ami velem történt meg fiatalabb koromban, mikor kint ültem teraszon apukámmal egy hintaágyon és közben beszélgettünk élet dolgairól. Éjjel 1 óra felé lehetett már, apu kezdet aludni én meg még néztem a szép csillagos eget kicsit, tiszta nyári éjjel volt. Azt vettem észre, hogy egyik csillagnak tűnő test, ami addig 1 helyben állt, elkezdett mozogni. Lassan mozgott előszőr egy vonalon lineárisan, aztán megállt mintha tudná hogy figyelve van. Azért is gondolom ezt mert utána elég fura dolog történt. Az irányába keletről, nyugatról, északról, délről elindult 1-1 ugyan ilyen fénypont a felé mit előszőr kiszúrtam. Körbe vették lényegében, aztán mikor egymás közelébe értek elkezdtek forogni egymás körül, mintha játszanának vagy "mondanák": hogy heló itt vagyunk. Néha olyan hírtelen gyorsulással meg irány váltással mozogtak amit elvileg nem is lehetne.
  Utána megálltak és elindultak mind egy irányban, de nem gyorsan egy ilyen rendezetlen alakban, majd szépen menet közben V alakba rendeződtek. Akkor esett le, hogy szólok apunak felébresztettem, mondom nézze meg szerinte mik lehetnek azok. Mire magához tért már messzebb voltak és nem sok látszott belőlük, de szerinte kacsák lehettek. :confused:

  Na most ha az egészet látja nem ezt mondta volna, de hát úgy tűnik sokan nem ismerik fel akkor sem ha látják ezeket a dolgokat. Egyébként valahogy érzékelik ha látja valaki őket és mintha direkt mutogatták volna utána magukat. Ellenkezőjét is tapasztaltam már, hogy miután észrevettem elhalványult, olyan szintig hogy már nem lehetett látni.
  Attól kezdve azért gyakrabban figyelgettem az eget, főleg éjjel és ha az ember figyeli akkor észre is fog venni ilyesmit előbb vagy utóbb. Személy szerint 5 olyan alkalmat tudok biztosan amikor ufot vagy ufokat láttam. Ráadásul nem amerikáról beszélek, ahol esetleg kísérleti repülőgépekről lehetne szó, hanem egy kis országról ugye. Azt pedig könnyen meg lehet különbözetetni mi a műhold, repülőgép vagy egy "hullcsillag" és egy ufo mozgása, fénye, sebességváltozásai között a különbség.
  Szóval elég sok minden van az égen érdemes néha figyelgetni. Éjjel könyebb kiszúrni az ilyet, bár 1 alkalommal nappal is láttam olyat amit az ufok közé sorolok.
   
  Utoljára módosítva: 2016 Február 2
  Csillagözön kedveli ezt.
 12. Sokáig dolgoztam a hazai űrkutatásban. Több dolog kering odafent , amiket annó még én raktam össze. Azok az emberek akik szerte a Nagyvilágban VALÓBAN űrkutatással foglakoznak , nem tudnak földön kívüli eszközökről.
   

Megosztás