Gyereket akarok!

Zoltan Szarka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a párommal 10 év után sikerült. Feladtuk, teljesen önkéntelenül az akarást. Igaz egy nagyon élet igenlő év volt a hátunk mögött. Most itt fekszik mellettem a csodálatos 6 hónapos leányom.
Kívánom mindenkinek az Áldás!
 

Norani

Állandó Tag
Állandó Tag
Két gyerkőc után lehet, hogy belevágunk egy harmadik babybe.Vannak tippjeitek, ami esetlegesen egy kislány érkezését segíti elő természetes módon.Várom az ötleteket!:p
 

imre024

Új tag
Nekem két lányom van és mi is gondolkozunk a harmadikon. Asszony terhességei során nagyon sok krumplit és sósat evett, pedig nem is szereti, szomszéd a kefirre esküszik.
Sok sikert
 

Lulu69

Állandó Tag
Állandó Tag
Két gyerkőc után lehet, hogy belevágunk egy harmadik babybe.Vannak tippjeitek, ami esetlegesen egy kislány érkezését segíti elő természetes módon.Várom az ötleteket!:p

Gyereket akarok! Könyvben részletes leírást találsz Egy természetes módszerre.
lényege a peteéréshez igazított fogantatás. Sok sikert!
Lulu
 

mjoli

Új tag
Czeizel prof szerint 80-85 %-ra meg lehet emelni a kb. 50-ről, ha a peteérés előtt van az együttlét. 28 napos ciklusnál 11-12. nap. Ok: az y kromoszómát hordozó hímivarsejt hamarabb elpusztul, mint az x-et. Emiatt mire a petesejt kiszabadul, nagyobb arányban lesznek a közelében az x kromoszómásak.


Sok sikert,
 

Bungyuru

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Immár büszke kétgyermekes anyukaként írok nektet, nálunk is nehezen jött az első, a második gyermeket még szinte meg sem rendeltük a gólyától, de már le is pottyant:).
A gyermekáldásra várt időre (5 év), saját tapasztalatomból két dolgot is visszavezettem, melyek közül az első a görcsös akarás. Hiszen manapság az ember olyan sok mindent megkaphat rögtön, így talán ezzel is így vagyunk. Ha akarjuk megkapjuk! A szervezetünk viszont nem így működik. Hiszen egy idő után hónapról- hónapra csak stresszelünk, hogy: na két csík lesz végre a teszten?! Így a szervezetünk az állandó stresszes állapotot felismerve (mivel az okát nem értelmezi) megkongatja a vészharangot, hogy ez az időszak nem ideális a családalapításra, így nem is akaródzik összejönni a dolog.
A másik ok lehet, az anya- lánya kapcsolat. Az esetleges rossz viszony, a valamilyen elfolytott düh, harag anyánk felé szintén gátolhatja, hogy mi is anyává váljunk.
Nálam ez a két dolog volt szerintem, ami késleltette a teherbeesést.
Találtam egy rendkívüli pszichiátert (végzettségemből adódóan én a pszichológiában hiszek vészhelyzetben), aki rengeteget segített nekem, aki feltárta, hogy valójában az anyámmal milyen is a kapcsolatom, mennyi mindent elfojtottam magamban vele szemben, és mennyi mindent elástam a tudatom mélyébe vele kapcsolatban. A pszichoanalízis több hónapig tartott és a vége felé volt egy nagy vitám a férjemmel, aki nem akart örökbefogadni gyermeket, pedig én már abba is belementem volna. Így eldöntöttem, hogy nem is kell utód, és egy életmódváltást kezdtem el, amibe nem fér bele egy kisbaba. Egy hónapra rá megtörtént a csoda, és áldott állapotba kerültem.
Remélem tudtam segíteni a kis történetemmel, mindenkinek sok türelmet és egészséges babát kívánok!
 

szlevcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mivel a "Szülés, ahol én irányítok" ezen ötven oldalas verziója nem elégítette ki teljesen a párom információéhségét, ezért kénytelen voltam megvenni. Így viszont használjátok egészséggel!
(Az eredeti az EPUB formátumú, ebből kivettem a másolásvédelmet, a PDF-et ebből generáltam, ennélfogva kicsit béna is lett, de legalább teljes.)
 

Csatolások

  • cover.jpg
    cover.jpg
    58.2 KB · Olvasás: 78
  • Szules, ahol en iranyitok - Marie F. Mongan.pdf
    775.1 KB · Olvasás: 513

katicsilla

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne a
Ha lelki ok miatt késik a baba - Szeghy Krisztina könyvére. Kérlek, ha valakinek megvan, töltse fel!
Örök hálám!! :)
 

szilimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Lux Elvira: Anyának születtem? című könyvét és Szeghy Krisztina: Ha lelki ok miatt késik a baba!
Köszönöm előre is! :)
 
Oldal tetejére