Földönkívüliek, vagy Teremtő Istenek?

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Edgar Mitchell azt mondta, hogy az idegenek meglátogatták a földet, azt szeretnék, hogy ne legyen nukleáris háború Amerika és a Szovjetunió között.

Csatolás megtekintése 1372579

Azt is hozzátette, hogy az idegenek rendelkeznek egy sokkal fejlettebb technológiával. Hangsúlyozta, hogy az UFO többször lőtt le amerikaiak által tesztelt rakétákat.... Természetesen a NASA tagad.

forrás: http://russian.rt.com/article/109070
A Mitchell baromira kitalalt az Angol radio interviewja alatt. A musorvezeto csak kapkodta a levegot es kerdezgette "jol ertem amit mondasz"?
 
M

M.Anna3

Vendég
A Mitchell baromira kitalalt az Angol radio interviewja alatt. A musorvezeto csak kapkodta a levegot es kerdezgette "jol ertem amit mondasz"?

Bárcsak hallhattam volna. Időnként megjelennek vele itt-ott a fősodrású médiában interjúk, amelyek olyan, látszólag polkorrekt képet mutatnak róla, mintha lenne egy másik Edgar Mitchell is. :)

Na de isten malmai, mint tudjuk, lassan őrölnek.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Bárcsak hallhattam volna. Időnként megjelennek vele itt-ott a fősodrású médiában interjúk, amelyek olyan, látszólag polkorrekt képet mutatnak róla, mintha lenne egy másik Edgar Mitchell is. :)

Na de isten malmai, mint tudjuk, lassan őrölnek.
Megprobalom megkeresni a felvetelt de nem igerem, hogy megtalalom. Az ilyenek igen gyorsan eltunnek a netrol.
 
M

M.Anna3

Vendég
Dr. Eric Davis kutatófizikus a Posztdoktori Intézetben Austinban. Ő figyelt fel arra, hogy az ufókhoz való negatív hozzáállás változóban van, mivel egyre több tudós már hajlandó az ufó-téma kutatásáról vitákat folytatni. Eric Davis az Intézetében dolgozó rangidős kutatófizikus, ő a térhajtóművekkel foglalkozó Warp Drive Metrics vezető tudósa, a múltban tapasztalatokat gyűjtött a NASA Fejlett Koncepciókkal foglalkozó intézeténél és technikai munkatársa, illetve tanácsadója volt a NASA Breakthrough Propulsion Physics Programjának.

„Az ufó egy valódi jelenségkör. Ezek mesterséges eredetű tárgyak, melyek intelligens lények irányítása alatt állnak. Ezek a lehető legfejlettebb technológiával működő járművek.”. – állítja Eric Davis fizikus.

„Vannak olyan tudósok, akiknek tudomásuk van olyan bizonyítékokról és megfigyelésen alapuló adatokról, amelyek cáfolhatatlanok.”


Ők nem fognak kiállni a nyilvánosság elé és nem fogják ezt publikálni, mivel félnek ettől. Nem a téma tartja vissza őket, hanem a szakmabeli kollégáik visszavágása. Ennek a karrierükre gyakorolt visszahatása lenne káros és rossz színben tűntetnék fel őket.


Sok kollégáját gyávának tartja.

„Nincs igazuk, naivak, makacsok, szűklátókörűek, ijedősek és félnek. Ez egyfajta szentségtörés és tabutéma náluk. A tudomány az elfogulatlan kutatásról szól. Nem kéne tréfát űzni az emberekből. Több tiszteletet és alázatot kellene irányukba tanúsítanunk… A tudósoknak vissza kellene térniük a tudományos módszerek alkalmazásához, hogy olyan dolgokkal foglalkozhassanak, melyek eddig ismeretlenek és szokatlanok. Márpedig az ufó-téma egyike ezeknek.” – jelenti ki Dr. Davis.


blogger-image--388307193.jpg„Ez a katonai felderítés territóriuma.” – veti fel Dr. Davis.

„A tény, hogy (ismeretlen) járművek repdeshetnek a Föld körül, nem a tudományos vizsgálódás tárgya, hanem a hírszerzésé. Annak kellene összegyűjtenie és elemeznie az adatokat. Annál is inkább, mivel az ufók nem természetes jelenségek, amivel az egyes tudományágak foglalkoznak.”
 
M

M.Anna3

Vendég
Véletlenül bukkantam erre a videóra. Szerintem nagyon érdekes, már azért is, mert én még nem láttam ilyen jármű nélküli, űrruhás humanoid féle alakot.

 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Az idegenek bejelentése... a Pepsitől? A világ egyik legnagyobb vállalata a "fekete lovagról" készült filmmel készíti fel az emberiséget?"......Sok évvel ezelőtt jelentek meg az első hírek egy 13.000 éves űrhajóról, amely a Föld körül kering már nagyon régóta. Lehetséges, hogy egy korábbi fejlett civilizáció, mint például Atlantisz küldte fel az űrbe, mielőtt elpusztult volna? Vagy más világból érkezett intelligens faj hagyta itt, hogy nyomon kövesse a földi fejlődést, mióta az utolsó globális civilizáció megsemmisült bolygónkon? Évtizedekig folytathatjuk a sikertelen spekulációt, ahogy már sokan megtették... vagy nézzük meg a Pepsi filmjét:...." 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
A Holdon évszázadok óta történnek furcsa dolgok. Talán ezért is nem magyarázhatóak a napjainkban tapasztalt anomáliák a földi hatalmak titkos tevékenységével.

".....1963. október 29-én, az Arisztarkhosz- kráter környékén egy húsz négyzetkilométer területű narancsvörös folt jelent meg. Egy hónappal később egy másik folt is feltűnt, ez azonban mindössze 75 percig volt látható. Ott, ahol nincs növényzet, ahol az űr hidege uralkodik (-271 Celsius-fok), ez aligha hirtelen kiviruló virágmező volt. És milyen növényzet az, amely alig egy óráig él, majd nyoma vész? A fényjelzések száma olyan sok volt az évszázadok során, hogy azokról vaskos könyvet lehetne írni. 1965-ben a Kepler-kráterben két vörös fényfelvillanást észleltek, a Regiomontanus kráterben sárgán villogott valami huzamosabb ideig. Az utóbbi négyszáz évben csaknem hatszáz "vulkáni jellegű" dolgot figyeltek meg egy olyan égitest felszínén, amelyen bizonyítottan nincsen vulkanikus tevékenység... 1963-ban a Tycho de Brahe- kráterben hirtelen 50 fokkal megemelkedett a talaj hőmérséklete.


A következő évben az innen látható Hold-félteke 500 pontján észleltek váratlan és megmagyarázhatatlan hőmérséklet-emelkedést. Nem éltek, nem élnek és nem tevékenykednek a Holdon idegenek? Akkor minek tulajdonítsuk azt a hatalmas falat, amely négyzetalakban helyezkedik el, és egy-egy élének hossza 104 kilométer? A földi, műszeres mérések alapján a fal magassága 1,6 kilométer, szélessége 75 és 105 méter között váltakozik. Ezt bizony még több igen híres csillagász is mesterséges építménynek vélte. Arról nem is beszélve, hogy a Hambar-krátertől nyugatra is található egy ilyen "négyzet", szabályos alakú falakkal bekerítve, amit ráadásul középen két vonal kereszt alakban négy egyenlő nagyságú mezőre oszt! De látható, bár erről fotók nem szoktak megjelenni, a Hold-albumokban és atlaszokban, ember alakú bemélyedés a talajban. Vagy az a másik alakzat, amelyet 1965. február 20-án a Mare Tranquillitatis, azaz a Nyugalom Tengere felületén fedezett fel a Ranger űrszonda.

Nagy FalEz egy 4,5 kilométeres bemélyedés, szaknyelven depresszió. 1965. november 26-án a csillagászok egy fényesen felragyogó kereszt alakú valamit láttak a sok más rejtélyes esetéről híres Fra Mauro-kráter mellett. A jelenség aztán eltűnt, később szabályos időközökben ismét többször megjelent, de mindig csak rövid időre. Később, NASA fotókon is találtak egy minden szempontból mesterségesnek látszó építményt - ismét egy hidat! Ez "csak" kilencven méter hosszú volt, amely egy száznyolcvan méter magas völgyet hidalt át. Találtak két egymáshoz viszonylag közeli "kis krátert" is. Később kiderült, hogy azok egy alagút két bejárata! Később előkerült egy több mint száz kilométer hosszú egyenes fal is. Ez olyannyira egyenes, mintha vonalzóval húzták volna - ilyet a természet sehol sem képes alkotni, mindenképpen arra kell gyanakodnunk, hogy mesterséges létesítmény. A Nagy Holdi Falat 1960- ban fedezték fel. Az északi végén 200 méter magas, délen 260 méter, ám középen itt-ott eléri a 370 métert is.
Nálunk, a Földön ilyen magas egy 66-123 emeletes felhőkarcoló. Plasztikusan képzeljük hát el: a Holdon száz kilométeren keresztül húzódik valami őrületesen hatalmas építmény, amelybe vagy ezer New York-i felhőkarcoló férne bele... A Lunar Orbiter-2 által készített fotókon jól látható nyolc obeliszk is.
Ezek is a Nyugalom Tengerén helyezkednek el, és mesterségeseknek tűnnek. Számtalanszor láttak fénypontokat a Hold felszínén haladni, majd eltűnni valamelyik kráter falában. Járművek voltak ezek, és valahol "garázsba" mentek? Léteznének talaj alatti települések, erőművek odalent? Ez megmagyarázná a hirtelen talajfelmelegedéseket, füst- és gázkitöréseket. Sokasodnak a fényjelenségek. 1869 óta egynémely kráterben, így például a Platónban hónapokon át tartó fényjelenség- sorozatokat is megfigyeltek a csillagászok, s ezt nem tudják mire vélni. Az Apollo-16 és az Apollo-17 legénysége, a Grimaldi-kráter fölött repülve minden alkalommal felragyogó, talán egyenesen neki szóló fényvillanásokat látott.Ezek csak akkor működtek, ha az űrhajósok arra szálltak - más időpontokban ilyet a földi megfigyelők nem tapasztaltak. Az egyik űrszonda 1966-os felvételein a holdfelszínből szabályosan kiemelkedő szögletes építmények láthatóak. Ezek nagyon hasonlítanak a katonai repülőterek hangárjaihoz. Némelyik kép olyannyira ezt sugallja, hogyha nem tudnánk, hol készült, azt hihetnénk, hogy éjszakai vagy hajnali időpontban egy repülőtéren készültek a fotók. Nemegyszer láttak már a csillagászok a Hold körül keringő nagyméretű objektumokat is. Mivel az a feltételezés elesett, hogy a Holdnak is lennének holdjai, hát mesterséges objektumokra kell gyanakodni. 1959. július 14-e és 21-e között barcelonai csillagászok egy álló héten át minden éjjel egy 35 kilométer átmérőjű tárgyat láttak keringeni a Hold körül. Ez aligha volt ufo, vagy ha mégis, hatalmasnak kellett lennie. Nem lehetett természetes objektum sem a szigorú menetrend szerint, szabályosan felbukkanó, elhaladó, majd a Hold mögül ismét előtűnő tárgy - hisz akkor később is látható lett volna. S utoljára 1959. július 21-én látták, többé nem bukkant fel.Láttak a Holdon olyan árnyékokat is, amelyek a Nap haladását nem követték, hanem azzal ellentétes irányban mozogtak. A Hold felülete fölött is sok alkalommal láttak már gyorsan repülő tárgyakat, sőt rádióadásokat is észleltek égi kísérőnk felől - nem is egyszer. 1967-ben brit csillagászok egy szögletes ufót, vagyis azonosítatlan repülő tárgyat fedeztek fel, amely kilenc másodpercig volt látható, és nyílegyenes vonalat követve haladt a Nyugalom Tengerén, majd az árnyék vonalába érve, nyoma veszett. Húsz nappal később - amit a NASA egyik, a Holdon tapasztalt rejtélyes jelenségekkel foglalkozó katalógusa is közölt - egy 80 kilométeres sebességgel haladó "valamit" láttak. Mivel meteorok nem röpdösnek a talajjal párhuzamosan és annak szintjén, és nem abból az irányból érkeznek, ahogyan ez haladt, minden okunk megvan feltételezni, hogy ez is egy mesterséges tárgy lehetett.Végső következtetésként csak annyit állapíthatunk meg: a Holdon ezernyi rejtélyes jelenség, folyamat, esemény volt tapasztalható azon négyszáz év során, amióta az ember távcsővel figyeli égi kísérőnket. Ezek nagyobb része nem illik bele az általunk ismert fizikai törvények kereteibe, vagy nem képzelhető el a holdi fizikai viszonyok között.

Mégis ott voltak és vannak, megtörténnek nap mint nap, újra és újra. Mi, vagy ki okozza őket? ......."


Most ismét az Arisztarkhosz kráter jelentkezett.....Vajon mikor mondanak nekünk valamit a "beavatottak"....?

 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a videó most került fel a netre. Gondolom, mindenki számára egyértelmű, hogy az alakzat kialakításához valószínűleg értelem, intelligencia szükségeltetik.

Honnan kerülhetett a Marsra? 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Titkosítás alól feloldott NSA dokumentum igazolja, hogy elfogtunk 29 földönkívüli üzentet, melyeket megfejtettünk
2015-12-17 12:51
upload_2015-12-19_22-15-37.jpg
„A tények túlzottan nagy eltitkolásának következményei sokkal nagyobb veszélyekkel járnak azoknál a veszélyeknél, amelyeket a beismerésük idéz elő. Nagyon súlyos veszélyt rejt magában, hogy fokoznunk kell a biztonságot, s erre majd rá fogják vetni magukat azok az aggodalmaskodók, akik ennek jelentőségét elviszik majd egészen a hivatalos cenzúra és elhallgatás határáig.” – JKF

2004. október 21-én a Nemzetbiztonsági Ügynökség engedélyt adott az addig szupertitkosnak számító egyik dokumentum közreadásához (NSA Journal Vol. XIV No 1), amely voltaképpen egy Dr. Howard Campaigne által az NSA számára adott riport.

A riport témája azoknak a földönkívüli üzeneteknek a dekódolása, melyeket a világűrből fogtak be. A dokumentum eredetiségének hitelesítése végett tekintsd meg a következő linket, amely az NSA hivatalos honlapjára vezet téged:

https://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf


http://boldognapot.hu/blog/titkosit...-foldonkivuli-uzentet-melyeket-megfejtettunk/
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Földünk közelében óriási fényes tárgy landolt – a NASA nem ad eredeti videót!


"A Secureteam YouTube-csatorna február elején szivárogtatta ki azt a videót, amelyen állítólag egy földönkívüli jármű landolását láthattuk volna.


Láthattuk volna, mert a NASA az eredeti videót nem adja ki. A képen azt láthatjuk, hogy egy nagyjából 70 méteres fényes objektum tart egy aszteroida felé, amely Földünkhöz csillagászati léptékkel meglehetősen közel van.

Nem úgy, mint máskor. Most reagált a NASA és azt nyilatkozta, hogy a fényes pont egy kisebb hold. Az ufó hívők gyanakvását azonban a Secureteam a szövegével jelentősen megnövelte.

A videón egy szakember beszél, aki elmondja, hogy az objektum egy jobb felbontású képen azonosítható is lenne. Nem csodálkozna azon, ha a NASA rendelkezne jobb felbontású videóval, amelyet nem hajlandó kiadni." 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.fenyorveny.hu/2016/02/al...laszok-Fold-bolygo.html#.VswqZDod6Ao.facebook
...
Kérdés:
Alaje, igaz az, hogy a a gabonakörökről származó képek bámulása jó felbontásban előnyt jelent a számomra mint ember, ha meditációs állapotban látom azokat a gabonaköröket és hagyom, hogy azok a gabonakörök áramoltassák az érzéseimet? Hol találhajuk meg a gabonakör szimbólumainak a jelentéseit?
Válasz:
A gabonaköröknek 99%-át mi készítettük, kozmikus, elektromágneses energiával. A mezőket nem romboltuk le, sőt feljavítottuk. A fennmaradó 1%-ot negatív emberek készítették, akik más embereket akarnak megtéveszteni.
Letapossák a mezőket, szóval lehet látni, hogy hamisak. A száraik elhajlítottak és le vannak törve és a mezőknek nincsen energiájuk.
Az igazi rajzoknak energiájuk és 3 funkciójuk van. Néhány energia-serkentés a Földnek (a videókban elmondtam, hogy a szimbólumoknak energiájuk van), néhány üzenet az embereknek, elsősorban azért, hogy lássák, mások is vannak az űrben, másodsorban pedig vannak üzenetek, amelyek sokkal inkább a lélek által érthetők meg, hogy aktiváljanak egy specifikus tudást. És néhány jelkép üzenet más idegenek számára.
Azokat a gabonaköröket, amelyek üzenetek a lelked számára, szakrális geometriával kell csinálni.
Az éterikus síkon, 3D-s geometriai ábrákat láthatsz mindenfelé, amelyek mind fényből állnak, akik meg tudják fejteni az információkat. Ez a magasabb dimenziók nyelvezete, túl bonyolult ahhoz, hogy a racionális Földi elmével meg lehessen érteni. De a lelked meg tudja érteni. Tehát hallgatnod kell a lelkedre, azért, hogy megértsd egy szimbólum üzenetét.
Minden tartalmazza ezeket a szerkezeteket. A tested, a bolygók, minden...
Azok a gabonakörök megfelelnek az energiatestedben lévő szakrális geometriáknak és kiváltják a tudatosságod és az érzékenységed a magasabb rezgésekre. Ugyanez történik a bolygóval is. Olyan, mint egy akupunktúra a bolygónak.
A körökben lévő szimbólumok az űrhajóról vannak kivetítve vagy kis távolságmérő korongokat vagy fénylabdákat küldünk le, amelyek kozmikus energiákat küldenek a Földre. Másodpercek alatt megtörténik a folyamat. Olyan mint amikor nyomtatsz valamit a nyomtatódon. Először csak a képernyőn van, mint egy ábra és azután pedig a papír egy meghatározott pontjára lesz kivetítve. A gabonaköröknél tinta helyett kozmikus energia van alkalmazva, amely megtalálható mindenhol, mivel minden energiából épül fel. Tucatnyi ilyen helyen voltam Angliában és ettem a magját. Több napig érezheted az energia becsapódás hatását a testedben és aktiválja a csakrákat is...
folyt...
 
Oldal tetejére