Cserenyaralás

Gummy témája a 'Utazzunk együtt!' fórumban , 2011 Július 31.

 1. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Szia Balcsi! :)
  Nekem is :D
  Köszönöm szépen megpróbálom megkeresni és megjelölöm :)
  Aztán megyünk vesszük a kocsikat :D
   
 2. Azért a cserenyaralás sem elvetendő gondolat és én akár a közös autó vásárlásban is benne lennék, hisz nem nagy értékű autóról gondolkozunk és ha valaki szeretné használni mondjuk októbertől a következő júniusig, az egy ilyen járgánynak akár jót is tehetne.
   
  nagy mariska kedveli ezt.
 3. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Nyaralni szeretnél? Nincs pénzed? - a MEGOLDÁS ITT VAN!

  Erre a lehetőségre most bukkantam. :cool:
  Ha egészséges vagy, tudsz dolgozni és a munkáddal váltanád ki a szállás és az étkezés költségeit, akkor ITT A HELYED. Ezen az oldalon regisztrálj, s jól fontold meg, hová akarsz eljutni? Melyik országban és milyen munkát végeznél szívesen. Amennyiben nyelvtanulás céljából mennél, jó és megfontolandó ez a lehetőség. Amennyiben az idei nyárról már "lecszúsztál", http://utazzmaskepp.cafeblog.hu/2014/03/02/igy-nyaralj-ingyen-tippek-es-linkek/ vagy http://www.workaway.info/665678916969-en.html.
  Szép élményekkel teli nyaralást kívánok!
   
 4. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Én szívesen segítenék is farmon :)
   
 5. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Tücsök Tímea,
  még nem tudod mire vállalkoznál. Csak egy aprócska történet, ami igaz. Városi nőszemély lévén nem volt alkalmam libákkal személyesen találkozni. Egyszer azonban úgy fordult sorsomnak a kereke, hogy bármi okból vidékre kerültem. No ott szembe is találkoztam ám a sziszegő gúnárral, akitől úgy féltem, mint malac a késtől. No ha már malacról írok, félelmetes ám egy hatalmas disznó, akit csak úgy kiengednek az ólból "dagonyázni"... S, Te okkal, vagy ok nélkül arra ténferegsz. Egyszer csak szembe találkozol egy ilyen óriási disznóval, és azt mondja a szemed közé, hogy "röffff". S, olyan félelmetesen tud beállni, hogy megáll Benned az ütő.
  A tehénről nem is szólva. Az is hatalmas, ráadásul szarva is van, még akkor is félelmetes, - nekünk városiaknak - ha galamb szelídségű. Hiába, ezekbe a dolgokba bele kell születni. Behozhatatlan hátránnyal indulunk, mi városiak, ha a tanyai életet szeretnénk meg- illetve beletanulni. Jobb felkészülni, s ha nem az állatok körüli munkát választod, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy milyen növény az, amit ki kell kapálni és melyiket nem szabad. Úgy, hogy némileg fel kell készülni, mert ez nagy kalandnak tűnik, s az is. Mint ahogyan az örök igazság, hogy bátraknak áll a világ. Nosza, csapj a "lovak közé", s minden helyről haza lehet jönni, még időben, ha nem tetszik. Legyen szépséges, boldogságos, sikeres nyarad és ehhez jó egészséged!
  G.B.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 6. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  Kedves Georgina Bojana!
  Nektek városiaknak lehet, na azt meg én nem tudom, csak azt amihez én értek :)
  Viszont kívánom a kellemes nyarat!
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 7. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  No akkor minden rendben! Ezek szerint Te nem vagy olyan "reménytelenül" ügyetlen, mint amilyen én voltam anno' Ennek örülök, s akkor egy jó barátnővel, akár baráti társasággal, mert ilyen helyre azért egyedül nem mernék elmenni, vágj bele a lehetőségbe. Mindenképpen vigyázz magadra, és a legjobbakat kívánom! Gyűjts élményeket, melyek idővel - sok idővel! - szép emlékké szelídülnek.
  Jó egészséget és mindenből a legjobbat kívánom!
  G.B.

  • [​IMG]

  • [​IMG]
   
 8. TücsökTímea

  TücsökTímea Állandó Tag

  :)
   

Megosztás