Boszorkányok, javasok

Melitta témája a 'Jóslás' fórumban , 2004 Július 9.

 1. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Kevés az igazi felébredett. Amíg a tévé tömve van tele-mágusokkal...... ( a kedvencem az asztro tévében (vagy a másikon): Atlantiszi fényjáró.....az mi a fene lehet?)
   
  1958 és tpmonika kedveli ezt.
 2. bobita62

  bobita62 Aktív tag

  A woodos könyv engem is érdekelne:)
   
 3. Kiscica255

  Kiscica255 Állandó Tag

  Én úgy hiszem, hogy mindenkiben van egy pici boszi/varázsló (csak van aki elnyomja magában, valaki nem veszi komolyan, valakit meg teljesen hidegen hagy a téma).
  Gondolok ilyenkor az olyan dolgokra, mint a megérzések. Vagy, hogy az ember eszébe jut egy régen látott ismerőse, aki néhány nap múlva fölhívja vagy egyszer csak összefutnak az utcán, vagy álmodik valaki valamit, ami részben vagy teljesen valóra válik stb.
  Én is osztom azok véleményét, akik úgy gondolják, hogy nem ildomos pénzt kérni a látásért (1. szerintem ez egy ajándék, amit az illető is úgymond "ingyen" kapott, hogy ezáltal segítsen --> kvázi ez a munkája a tehetségével.
  2. aki VALÓBAN tehetséges ilyen téren az nem csak saját haszonra dolgozik, hanem azért is mert szívesen segít másoknak
  3. úgy vettem észre, hogy akik komoly pénzeket kérnek másoktól a segítségükért, azok csalók [tisztelet a kivételnek, ha van])
  De ez csak magánvélemény. :)
   
  Kicsi Fecske és Oriana kedveli ezt.
 4. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  1/ Igen, ajándék! Bizonyára, ha bemész a boltba és elmeséled, hogy valójában ajándékba kaptad a -látás képességét- ezzel is fizethetsz 3:)
  2/ Szivesen segít igen, mihelyt kitalálta mi az Istencsodájából fizeti ki a villanyszámlát, ha már a -kapott ajándék- még nem legális fizetőeszköz, mihelyt megfőzte az ebédet, ellátta az egy-két-három gyerekét, a férjét, esetleg a munkahelyén is helyt állt, meg a kiskertben. Nah, ha még marad energiája rohan segíteni.....
  3/ Nem, nem csalók (persze van és Dunát is lehetne velük rekeszteni), de őket nem -látónak- hívjuk, hanem kóklernek. Nagy különbség!
   
  tpmonika kedveli ezt.
 5. Kiscica255

  Kiscica255 Állandó Tag

  Nagyon humoros volt a válaszod, köszönöm szépen :) , látom kissé homályosan fogalmaztam meg a mondanivalómat és azt a zárójeles tisztelet a kivételnek dolgot, de ha nem nagy probléma számodra kedves Mayra nem írnám le még egyszer. Csodaszép napot Neked! :D
   
 6. 1958

  1958 Állandó Tag

  Egy ideje hol ez törik el, hol az romlik el, a múlt héten kedden este a telefonom mondta föl a szolgálatot, másnap a navigátor pont Pesten a cél irány megadása előtt, szombaton az autónk, vasárnap a villany lett zárlatos, a robot gép elkezdett sercegni és mindez tömören kezdett csúcsosodni! Vakon honnan jött ránk ez a sok minden? A lányom munkahelyén is gondok jelentkeztek. Mivel lehetne mindezt helyre igazítani/tenni?
  Nagyon hálás lennék egy kis jó tanácsért, segítségért.

  Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
   
 7. Oriana

  Oriana Állandó Tag

  Szia!
  Valószínűleg túl sok negatív energia van valami miatt körülöttetek. Mivel minden okkal történik (mert tudjuk, hogy véletlenek nincsenek), ezek lehetnek figyelmeztető jelek is, hogy itt az idő változtatásra. Hogy milyen változtatásra van szükség, azt mindenkinek magának kell tudnia. Csak tedd fel a kérdést magadnak, és már jön is rá a válasz. Eldöntheted, hogy hallgatsz rá, vagy figyelmen kívül hagyod. Fontos a gondolataid pozitív irányba való terelése ( "nézd a jó oldalát" ), mert a negatív energiákat ellensúlyozni kell. Segítségül lehet hívni a kristályköveket, rúnaköveket vagy gyógynövényeket is, a tértisztítás és az auratisztítás is segít. Üdv: Oriana
   
  Barna Ildi, phoenyx, yeti108 és 1 másik tag kedveli ezt.
 8. Oriana

  Oriana Állandó Tag

  vandorcsillag, hokat és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 9. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Gyerekkoromtól ez van körülöttem. A mosógépek (bármilyen nívós márka is) max.3 év, tv, elektromos kütyük, elektronikai cuccok mind hanyatt homlok elromlik a közelemben. Ez nem negatív energia. Sokan éltek úgy, hogy nem vagytok tudatában az energiának, ami bennetek van. Nos, ha felgyülemlik, megzavarod az elektromos dolgok mágneses terét és annyi a gépeknek. Ezt az energiát tudatosan kell használni, elkerülendő a szabad energia ámokfutását. :) Gyönyörűszép napot Neked!
   
  1958 kedveli ezt.
 10. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  A Te meglátásod abszolút dilettáns!

  Azért irtam a válaszom, mert hosszú ideig (kb.15 évig) ingyen álltam a bajba jutottak rendelkezésére. Egy idő után azt vettem észre, teljesen természetesnek veszik, hogy éjjel-nappal felveszem a telefont. Sőt, ha nem így történt felháborodott levelet kaptam és számonkértek, hogy miért nem! Például, nekem van családom, kertem, munkahelyem, ez kitölt kb. 16 órát a napból és bizton állítom el tudok fáradni. A segítőkészségem alábbhagyott. Egyébként az is érdekes, hogy amikor úgy döntöttem az időm nem ingyenesen használható a segítségkérők igencsak felhúzták az orrukat. Az addigi ingyenesen igénybevehető segítség az kellett, akár naponta többször is, aztán amikor azt mondtam, jó innentől fizetned kell az időmért, máris visszavett mindenki. Egy egy esetre napi több órát fordítottam, éjjel 3-4-ig nem kerültem az ágyam közelébe sem. Az eltelt évek után érdekes volt megtapasztalni, hogy -nahát!- már este 11-kor is lehet aludni.
   
 11. 1958

  1958 Állandó Tag

  Igen az írásodban lehet az igazság! Ezt most el tudom fogadni! Innentől már csak az a kérdés bennem, hogy miként tudom ezt az energiát befogni, átalakítani és hasznossá tenni? Hiszen MINDEN ENERGIA! És ezek az energiák kölcsönösen hatnak egymásra!

  KÖSZÖNÖM!!!
   
 12. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Kérlek ne haragudj, de akkorát nevettem.

  Az energia már "be van fogva", benned van! Nem átalakítani kell, hanem fókuszálni arra, ami megoldásra vár. Így lesz hasznos a számodra. Csendesülj le és nézd meg mi az ami égetően fontos, majd járd körül a problémát és a megoldások is megcsillannak, akkor tudja az energia mit kell tennie. Ennyi, ilyen egyszerű.
  Gyönyörűszép napot kívanok Neked.
   
  1958 kedveli ezt.
 13. Kiscica255

  Kiscica255 Állandó Tag

  Te pedig csak támadsz. Leírtam a véleményemet azokról az általam megvetett személyekről, akik ál-hókuszpókusszal kihasználják a hiszékeny embereket, hisz ahogy írtad "Dunát lehet velük rekeszteni". Akik 15-30.000 Ft-t elkérnek valakitől egy kétperces beszélgetésért, mondanak valami homályosat és utána utol sem lehet őket érni (nem egy embert ismerek akit így átráztak). Figyelj, sajnálom, hogy megjártad, de már kezdtem nagyon unni ezt a csevegést. Egyáltalán miért vetted magadra? Arról meg nem én tehetek hogy 0-24-ben kerestek téged. Ezt kilehetett volna védeni azzal, hogy a legelső alkalomtól kezdve megszabsz egy időkorlátot és csakis abban az időpontban foglalkozol az emberekkel, és vezeted kivel mikor... Szerintem ha lefekteted a szabályokat és tartod is magad ehhez, akkor nincs belőle sértődés, és nem is kérhetnek rajtad onnantól kezdve semmit számon. Ha ez hétfő délután 14:00-tól 16:00-ig tartott volna, akkor addig, ha szombat este 18:00-tól 20:00-ig, akkor meg addig. Ezt eldönthetted volna annak függvényében ahogy időd engedi. És kényelmesen foglalkozhattál volna a munkával, a kiskerttel, a vacsorával vagy amivel csak akarsz. A következetesség sokat számít. És még mielőtt ezt is félreértenéd: nem azt mondom, hogy az egész a te hibád! Csak kikerülhető lett volna. További szép napot!
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 14. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Szia!

  Amint kint, úgy bent!
  Feszültségek vannak köztetek/bennetek, megmutatkoznak berendezési tárgyaitokon is, és örülj, h jelzést kaptál, és észrevetted, még időben helyretehető!
  Segítek, ha szeretnéd, írj, ha elakadsz!
   
 15. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Miért várja el bárki, hogy ingyen gyógyítsák? A gyógyítónak is élnie kell valamiből, főleg ha főállásban csinálja. Valamit valamiért. Ez az energiacsere....
   
  Mayra kedveli ezt.
 16. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Erre nem is mondok semmit... Egyik ismerősöm kérdezte pár évvel ezelőtt, hogy miért van az, hogyha valaki valamit ingyen kap, azt nem becsüli meg....
   
  phoenyx kedveli ezt.
 17. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Mondom én, hogy dilettáns vagy. Akinek baja van -komoly baja-, azt nem lehet 14-16 -ig megoldani... Tapasztalatom szerint ilyenkor minimum a szomszédban kéne lakni. Lassan indul a változási folyamat és sokszor az aki bajban van észre sem veszi. Az odafigyelés pedig elsődleges. Onnan, hogy valaki a bizalmába avat -annyira, hogy végig nézhetem a múltját, nemcsak a jelenét-, felelősséggel tartozom érte, bárhogy csűröm csavarom az én felelősségem lesz, merre indul és elhiheted komoly meló valakit elindítani a helyes irányba. A neki megfelelő helyes irányba....
   
 18. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Ha valamit valakinek eddig ingyen adtál és most már nem, meg lesz sértődve.....Nemhogy az eddigiekért lenne hálás...
   
  phoenyx kedveli ezt.
 19. Kiscica255

  Kiscica255 Állandó Tag

  Hihetetlen mennyire nem tudsz olvasni...
   
 20. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Hihetetlen mennyire tudok olvasni....de, hogy mennyire szeretném felsorolni az amatőr szinonímáit, az már tényleg hihetetlen.
   

Megosztás