Beköszönö - Elköszönő topic

Mrs. Julius témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2006 November 23.

 1. Karcsi19910819

  Karcsi19910819 Új tag

  Örülök, hogy itt lehetek! :)
   
 2. Emese830

  Emese830 Állandó Tag

 3. novakp

  novakp Új tag

  Sziasztok.

  Canadai postaval kapcsolatban lenne kerdesem. Ha rendelek valami csomagot itt Torontoban, akkor a postas nem hozza ki, csak bedob egy ertesitot a ladaba es lehet menni masnap folvenni a a SDM-ban levo postahivatalba. Mindig itt adja le a csomagot, mert a cimem alapjan ide tartozom.
  A problema az, hogy ebben a postahivatalban elegge tetu a szemelyzet. Kifejezetten bunko modon viselkednek. Tobbszor volt mar, hogy a csomag nyitva volt, amikor felvettem. Latszott, hogy felteptek es beleneztek, gondolom erteket kerestek.
  Szeretnek konyveket rendelni, de felek hogy megserulnek esetleg ebben a postahivatalban.
  Hogyan tudom azt megoldani, hogy ne itt kelljen felvennem a csomagot, hanem egy masik helyre adja le a postas?
   
 4. Kyry

  Kyry Állandó Tag

  Szép napot mindenkinek!
   
 5. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sajnos van hogy tul "kenyelmes a pstas es hiaba vagy otthon nem csonget csak kiteszi a cedulat,csomagod erkezett, jartam mar en is tobbszor.
  Az internet rendelesnel meg tudod nezni kivel szalittanak van vagy 5 fele eleg nagy ceg . Torontoba a UPS vagy a canadai posta kuldemenyeiert ha be kell menni a csomagert mas cimen vannak.
   
 6. novakp

  novakp Új tag

  Van egy family doctor-om itt Torontoban, de szeretnek egy masikat keresni, mert ez valahogy nem az igazi. Ala kellett irnom valami regisztracios urlapot, mikor elvallalt. Szeretnek egy uj orvost keresni, ennek meg bucsut mondani. Kell -e hivatalosan tennem valamit, hogy ne o legyen a beregisztralt haziorvosom? Hogyan mukodik a hazi orvos valtas?
   
 7. dtamaga

  dtamaga Állandó Tag

  Köszönöm, hogy itt lehetek!
   
 8. Mirike7002

  Mirike7002 Állandó Tag

  Szép álmokat!
   

Megosztás