Beköszönö - Elköszönő topic

novakp

Új tag
Sziasztok.

Canadai postaval kapcsolatban lenne kerdesem. Ha rendelek valami csomagot itt Torontoban, akkor a postas nem hozza ki, csak bedob egy ertesitot a ladaba es lehet menni masnap folvenni a a SDM-ban levo postahivatalba. Mindig itt adja le a csomagot, mert a cimem alapjan ide tartozom.
A problema az, hogy ebben a postahivatalban elegge tetu a szemelyzet. Kifejezetten bunko modon viselkednek. Tobbszor volt mar, hogy a csomag nyitva volt, amikor felvettem. Latszott, hogy felteptek es beleneztek, gondolom erteket kerestek.
Szeretnek konyveket rendelni, de felek hogy megserulnek esetleg ebben a postahivatalban.
Hogyan tudom azt megoldani, hogy ne itt kelljen felvennem a csomagot, hanem egy masik helyre adja le a postas?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sajnos van hogy tul "kenyelmes a postas es hiaba vagy otthon nem csonget csak kiteszi a cedulat,csomagod erkezett, jartam mar en is tobbszor.
Az internet rendelesnel meg tudod nezni kivel szalittanak van vagy 5 fele eleg nagy ceg . Torontoba a UPS vagy a canadai posta kuldemenyeiert ha be kell menni a csomagert mas cimen vannak.
 
Utoljára módosítva:

novakp

Új tag
Van egy family doctor-om itt Torontoban, de szeretnek egy masikat keresni, mert ez valahogy nem az igazi. Ala kellett irnom valami regisztracios urlapot, mikor elvallalt. Szeretnek egy uj orvost keresni, ennek meg bucsut mondani. Kell -e hivatalosan tennem valamit, hogy ne o legyen a beregisztralt haziorvosom? Hogyan mukodik a hazi orvos valtas?
 
Oldal tetejére