Állat szemek...

Kaszazsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Tücsi.jpg Tücsi.jpg Azt hiszem, ez a kép mindent elárul! Ha Tücsök így néz rám. csak szeretetet, bizalmat érzek. Három éve, mikor a menhelyen megláttam, egy vad, tomboló kutya háta mögött, a sarokban reszketett. A szeme helyén csak vékony rést láttam, ki sem merte nyitni. A gazdája halála után került be a menhelyre és egy évig nem kellett senkinek! Igazán boldog vagyok, hogy őt boldoggá tudom tenni!
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
maxresdefault.jpg

Ezt az orángután babát Budinak hívják. Az anyját megölték, őt hazavitte valaki, aki egy akkora tyúkketrecben tartotta egy éven keresztül, amiben kinyújtózni sem tudott. Nézd a kezét, ami teljesen eltorzult. Minden mozgatásra felsírt, akkora fájdalmai voltak. Szerencséjére egy orángután mentő csapat rátalált, folyamatos kezelésben részesítette és ezzel visszaadta a mozgási képességét.
Nézd a szemét! A kép a kezelés legelején készült. Egy nem egészen két éves állat elvesztette az anyját, idegen és szeretetlen környezetbe került, folyamatos fájdalmak közt éli az életét.
 
Utoljára módosítva:

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
1bebeorangutanefe.JPG


Egy ritka családi pillanat. Az újszülött a mama jobb karja alól kandikál ki, míg a baloldalán a nagyobbacska sihedernyi kölyök, aki még kicsi az önálló életre. Nincs már szüksége a mama tejére, anyu mégis engedi szopni, hogy érezze, őt is szereti, csak a picivel többet kell törődnie.
Nézd az anya szemét! A megértő szeretet, ami tükröződik benne.
 
Oldal tetejére