Hannoka
Utoljára aktív:
2020 Május 31
Regisztrált:
2007 Május 22
Üzenet:
1,155
Kapott Lájkok:
920
Trófea pontok:
85

Követett tagok 1

Lakhely:
Zürich
Foglalkozás:
dekoraator stylist

Megosztás

Hannoka

Állandó Tag, innen: Zürich

Hannokat utoljára itt láttuk:
2020 Május 31
  1. elliza
   elliza
   Kedves Hannoka!
   Érdeklődni szeretnék megtaláltad-e végül az alábbi könyvet:
   Angela Stokes: Élő ételfinomságok receptkönyve.

   Köszönöm válaszodat előre is.
   elliza
  2. Hannoka
   Hannoka
   Köszönöm Peti, hogy eröt öntessz belem. Olyan kedves vagy es annyira megertö. Tudom hogy neked sem könnyü, föleg egy szeretted elvesztese az nagyon fajdalmas. Emlekszem, amikor meghalt nagypapa, apr. 1-en a bolondok napjan, örületes volt. Ö volt nekem a kedvenc nagypapa es egyben mentorom. Mindig gondolok ra es sok szeretet küldök neki a mennyben. Tudod ö volt az aki vallalt engem olyannak amilyen vagyok. Ha ra gondolok mindig ugy elerzekenyülök.
   Megertem tehat hogy most nagyon nehez neked. De tenyleg tartstunk össze es adjunk eröt egymasnak hogy a nehez pillanatok elviselhetöbbek legyenek. Veled vagyok gondolatban. Es vedd a jobbik oldalat, hogy a szeretted a mennyorszagban van es ott a legjobb helyen. Es hogy barmikor es barmiröl tudsz vele kommunikalni. A szivünkben mindig van helye a szeretettünk elvesztese. Sok sok eröt!
  3. pilota peti
   pilota peti
   Ne aggodj legy eros mert minden elmulik csak egy kicsit nehezen csk at kell veszelni,en is egy temetes utan vagyok.Azert biztassuk egymast,mert ha irogatunk egy kicsit megkonnyebulunk.Udv Peti
  4. pilota peti
   pilota peti
   Kedves Karacsony!Kolozsvari gyerek leven sok zsdoszarmazasu ismerosom es baratom volt,aki elmentek a 70-es evkben.Erdekesnek tartom az eletfelfogast magat a csladot peldaertekunek tartom.Masok is igy kene gondolkodjanak.Udv Peti
  5. pilota peti
   pilota peti
   Kulonos a beceneved,mi a jelentosege?Mindennek van egy bizonyos ertelme,a kivancsisag az ami tovabb visz.Udv Peti
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Lakhely:
  Zürich
  Foglalkozás:
  dekoraator stylist
  Engem különöskeppen erdekel a filmkritika, festeszet, szobraszat, architektura, handmade kreativitas, dekoracio, termeszet, klasszikus zene,
  opera, Eckhart Tolle es meg sok mas fölsorolhato.

  Kommunikáció

  Aláírás

  Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
  - Thich Nhat Hanh

  <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="80%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=napi_idezet>"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."</TD></TR><TR><TD class=napi_idezet_sign>(Mahatma Gandhi)

  Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
  </TD></TR></TBODY></TABLE>

  [​IMG][​IMG]
 • Betöltés...